Älskar ni skraplotter är Svenska Spel se, en spelsajt som erbjuder det mesta.

Nuförtiden kan man även finna de mesta skraplotter såsom en trisslott och andra spel online via olika spelombud såsom, Svenska Spel se.

Sedan 90-talet har skraplotter funnits tillgängliga via spelombud såsom Betsson.com och Svenska Spel se. De erbjuder sina kunder allt man kan vilja ha inom spel och du kan även spela dem direkt efter att du köper dem, ifrån ditt eget hem, så länge man har en dator som är kopplat till internet.

Förr var det annorlunda, då spelen enbart fanns tillgängliga via diverse butiker. De första skraplotterna kom under 70-talet i USA och köptes i butiker i form av en vanlig lottsedel. Detta lotteri hade ett ogenomskinligt skikt på, som man skulle skrapa bort för att se om en vinst gömde sig under. Fick man tre matchande siffror eller symboler vann man en vinst.

Att skrapa lotten som man kan köpa hos t.ex. Svenska Spel se, kan man vinna stora vinster. Vissa skraplotter som en triss lott leder ofta till flera miljoner kronor i vinst för de som har turen på sin sida.

Att spela via spelbolag som bland annat Svenska Spel se och Betsson, har sina fördelar. Bland annat om du skulle skrapa en skraplott och vinner en vinst, får man den vinst man har vunnit skickat direkt till sitt spelkonto på sajten. En annan fördel som de flesta spelsajter erbjuder är att man får gratis skraplotter som man kan spela med på deras hemsida och kanske även vinna en vinst med.

Betsson är en spelsajt som erbjuder sina nya kunder två gratis skraplotter som de kan använda på deras hemsida. Dessa har ett värde på hela 40 kr tillsammans.

Hos Bettson finnas alla sorters spel som man kan underhålla sig med, man kan bland annat spela deras spelautomater eller skrapa skraplotter i deras Lotter avdelningen.

Under Lotter finner man deras lobby fylld med diverse lotterier. Du kan välja en skraplott under deras respektive kategorier såsom Klassiska skraplotter, Fantasi skraplotter och Sport skraplotter. Bettson har flera olika roliga och underhållande skraplotter såsom deras 3Wow, Golden Island skraplott eller kanske man föredrar att skrapatriolott istället.

Skraplotter som en stor triss, är ett nöje som flera älskar att spela. Du kan t.ex. skrapa dina triss lotter via t.ex. Svenska Spel se, för att vinna en stor trisslott vinst under månaden. Perfekt för de som behöver lite extra pengar under månaden.

Hos spelbolag som Betsson, som har varit igång sedan 2001, kan man även om man är registrerad, delta i deras olika tävlingar som hålls på hemsidan. Dessa tävlingar brukar ha stora priser för de som vinner, ett av de tidigare prisen var en resa för två till Las Vegas. För att registrera dig och delta i tävlingarna på deras hemsida, går du högst upp på sajten och trycker på länken Öppna konto i orange färg. Fyll in formuläret och bli medlem direkt.

Det finns flera roliga spel som man kan ta del utav via hemsidor som Svenska Spel se, Unibet och Betsson.com. Finn den som har alla dina favoritspel som t.ex. triss eller trissen och spela för din chans på en triss vinst.

Välj t.ex. Svenska Spel se eller Betsson för din chans på en stor vinst under månaden.