Gillar du svenska lotter, testa då skraplotter via nätet

Via nätet finns alla sorters svenska lotter tillgängliga, som ger dig en underhållning som skiljer sig stort ifrån de vanliga skraplotter man vanligtvis skulle ha köpt och spelat i sin närmaste butik.

Skraplotter har en lång historia av att vara väldigt underhållande och spelas ofta varje dag utav spelare runt om i världen.

Svenska lotter via nätet är en tjänst som endast har funnits tillgänglig sedan 90-talet. Innan dess fanns de första skraplotterna under 70-talet och framåt endast i vissa butiker, där de var tillgängliga för olika spelare. De kom i form av en lottsedel som hade ett ogenomskinligt skikt på, vilket man skulle skrapa bort för att se om man hade vunnit en vinst.

Svenska lotter online har sina fördelar jämfört med de vanliga som man köper i sin vanliga butik. Först och främst kommer de tillsammans med en interaktiv, snygg grafik och ljud. Sedan finns även den sköna fördelen av att den vinst som du vinner via t.ex. svenska lotter, skickas direkt till ditt spelkonto på hemsidan. Tack vare denna tjänst är det rekommenderat att man registrerar sig innan man börjar skrapatriolott eller t.ex. skrapa sin favorit triss lott för sin chans på en trisslott vinst.

Vissa spelbolag som bland annat Svenska Spel, Unibet och Betsson erbjuder sina spelare även gratis skraplotter som man kan använda vid ett skrap av t.ex. en triss eller trissen för sin chans på en stor triss vinst.

Betsson som är en av Europas största spelsajter, har funnits sedan 2001, då de startade sin tekniska utveckling. Deras huvudkontor finner man i Malta och något som gör Bettson till en spelsajt som flera föredrar, är att de har ett stort utbud på flera olika sorters spel.

Hos Bettson kan man bland annat välja att spela i deras Lotter avdelningen eller spela en av flera spelautomater. Deras Lotter avdelning är en av de mest besökta, tack vare att den är fylld med diverse lotteri som man vanligtvis skulle ha spelat i en butik eller via en annan spelsajt på nätet. Man finner sina favoriter i lobbyn, under sina respektive kategorier. Man kan bland annat välja att spela en av flera Sport skraplotter, Klassiska skraplotter eller Fantasi skraplotter.

Några favoriter hos spelare som älskar att skrapa lotten är t.ex. deras 3Wow och en Golden Island skraplott.

3Wow skraplott

Med denna skraplott kan man vinna upp till 10 miljoner kronor i vinst. Men man har även chansen att vinna 55 000 kronor i månaden i hela 15 år. Spelet går ut på att man ska först och främst välja den insats man vill ha, sedan trycka på knappen starta spelet. Därefter väljer man den lott man vill skrapa, men man kan även välja att skrapa alla tre på en och samma gång. Skulle man skrapa fram tre liknande nummer vinner man en vinst. Och för att vinna den största vinsten måste man skrapa fram tre klöver.

Golden Island skraplott

Med denna skraplott kan man vinna upp till 2 miljoner kronor i vinst. Spelet går ut på att man ska välja en kista och om man råkar finna guld i sin kista vinner man en vinst.

Lotterier är underhållande och man kan även vinna en stor vinst när man spelar med pengar. Svenska lotter är ett perfekt val för de som vill tjäna lite extra pengar under månaden.

Skrapa dina svenska lotter som bland annat en trisslott via nätet, när du vill ha en snabb tillgänglig underhållning.