Kamma hem storvinsten med skraplotter via internet

Skraplotter online är det nya sättet att testa sin lycka. Otaliga är vi som varje dag, vecka eller månad testar vår lycka genom att spela skraplotter, vi tänker att det eventuellt just idag är vår tur – någon gång händer det ju!

Skraplotter online

Bland svenska lotter är Triss den mest bekanta, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor och genom en sådan kan man vinna max 2,5 miljoner kronor. Det finns dock en extra ruta på alla trisslotter där man har chans att multiplicera sin vinning med en, två alternativt tio gånger. Det finns massa briljanta vinstvariationer på Triss skrap, en är att man får komma till TV4:s Nyhetsmorgon och skrapa en enorm lott där man som minst vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man startade med TV-Triss så har över 200 personer blivit miljonärer i direktsänd TV.

skraplottsajten Bonus finns här.

Om man skrapar fram tre rutor med klöversymboler så är det också tv-dragning som gäller. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden under tio år och som mest 25 000 kronor i månaden under 25 år. Man kan välja att få vinsten som en engångssumma istället, men då ges man «bara» en halv miljon. Triss finns både i pappersvariant att inhandla hos spelombudet, men likaså online att skrapa virtuellt.

Övriga populära skraplotter online är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss och SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra varianter – Triss 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 och Triss Dubbel. Alla dessa finns att skrapa på svenskaspel.se, men det finns idag mängder av fristående spelsajter som erbjuder mängder av skojiga skraplotter online.

Att online spela blir allt mer populärt, ej blott rörande svenska skraplotter, utan samtliga typer av spel. Det är både lätt och bekvämt att bestyra sitt spelande hemifrån datorn där man i lugn och ro kan välja nummer, namn och lotter som känns rätt. Man undgår stressen som kan uppstå inne i en spelombudsbutik och risken att man begår misstag blir mindre. Genom att onlinespela s får man därutöver veta direkt om man har vunnit på skraplotter online eller inte.

Att handla en skraplott online är inte dyrare än att köpa den i butik. Man ges inte riktigt samma känsla av att låta den automatiska skraparen skrapa lotten åt en, men man slipper en massa övrigt strul och så småningom har man vant sig vid automatiken. Många människor anser till och med att det är skönt att undgå skrapa själva.

Man kan upprätta ett spelkonto på valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket pengar som man känner att man vill spela för per vecka alternativt månad likaså väljer man stundtals någon skraplott online att spela på.

Det är såklart viktigt att man inte låter sig slukas av speldjävulen, allt för många människor trillar dit när de väl påbörjar sitt spelande – oavsett vilken spelsort det gäller. Därför är det ett bra tips att fylla sitt «spelkonto» med en viss summa per månad och sedan göra tydligt för sig själv att det är denna summa man äger och inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter där med sina skraplotter online och vinner miljoner, tänk vilken känsla!