NordicBet – siten för dig som gillar vadslagning

Fördelen med att spela hos NordicBet, är att denna vadslagningssajt har två tillgängliga gränssnitt vid namnet NordicBet Toolbar samt Simple Bet som man kan ta och njuta utav.

NordicBet Simpel Bet

Simpel Bet är NordicBets patenterade gränssnitt som hjälper spelare som har problem att finna de event som man kan ämna spela, bland alla de som finns tillgängliga. Gränssnittet hjälper genom att ställa en spelare flera frågor om t.ex. vad du känner för att spela på och genom dessa frågor ges en spelare skilda förslag på diverse matcher och odds som kan intressera en.

NordicBet

NordicBet har en webbplats som erbjuder spel på diverse event från många länder världen runt och de kommer i 6 skilda språk. De använder sig utav ett användargränssnitt som är mycket simpel och fräsch och gör det möjligt för spelare att finna det de söker enkelt. NordicBet är en sport betting sajt baserad sedan länge i Skandinavien. Vadslagningssajten har i mål att tillhandahålla sina spelare olika odds som är konkurrenskraftiga på olika sport event på den Europeiska marknaden. NordicBet är sajten som erbjuder sina spelare odds på Globala samt Europeiska sportevent, något för flera spelare som söker sports book.

Bland de sporter som erbjuds hos NordicBet finns exempelvis baseball, boxning, amerikansk fotboll, tennis, golf och fotboll. Är man en spelare som föredrar fotboll, är NordicBet en plats som erbjuder en allt möjligt, som olika stora ligor från diverse Europeiska länder. NordicBet erbjuder dessutom sina kunder goda odds på olika matcher från både lokala och mindre ligor.

Kom igång och spela hos NordicBet

För att starta ditt spelande hos NordicBet är det enbart att först registrera sig och öppna ett konto. Processen tar enbart några minuter och handlar endast om att först fylla in lite information, så att man därpå kan börja sätta in sina pengar på sitt spelkonto. Det finns många sätt att genomföra en insättning och bland annat kan man använda sig utav Glue Pay, Visa, Entropay, Neteller, MasterCard, WebMoney, Click and Buy och Moneybookers.

För de som behöver assistans alternativt söker ännu mer information, finns NordicBet support tillgängligt via antingen live chatt, telefon eller e-post. Supporten kommer i fler språk och man kan kontakta dem genom mejl eller chatt dygnet runt. Kontakt genom telefon är å andra sidan endast öppen mellan måndag-fredag, kl. 08:00-20:00 CET.

Minimum insatsen hos NordicBet ligger på €0,13 och avgörs efter vad själva växelkursen ligger på mellan Euron och olika Skandinaviska valutor. Den maximala insatsen för spel hos NordicBet avgörs efter den max vinst man erhåller för det enskilda vadet man utför på t.ex. en match, vilket ligger just nu på €22,500. Hos NordicBet finns också en gräns för den summa man kan vinna dagligen och vecka och den ligger för tillfället på €84,375.

Fördelar med att spela hos NordicBet

Att spela hos NordicBet medför att man kan få del av många olika unika fördelar, som bonusar. En av de bonusar som spelare som är kunder hos NordicBet kan ta del av är deras insättningsbonus som ligger på 100 % upp till 1000 kr, som är tillgänglig för spelare från Norge, Sverige och Danmark. Det kvittar vad resultatet är efter din första vadslagning, du kommer fortfarande att erhålla din insättningsbonus inom 48 timmar direkt in i ditt spelkonto. Men för att ta ut din insättningsbonus summa måste man som spelare först omsätta den åtminstone 3 gånger på tripplar med odds som ligger på åtminstone 1.80.

En anna fördel som spelare hos NordicBet kan dessutom ta del utav är deras stöd vid vadslagning, som innebär att de erbjuder spelare en toolbar. Denna toolbar ger dig åtkomst till ens spelkonto och gör en så kallad one click betting möjlig och det kvittar vad för andra saker som utförs på ens själva dator.

NordicBet är en vadslagningssajt som erbjuder sina spelare nöje online.