Online finns vilken trisslott man än känner sig för att skrapa

Som flera andra skraplotter finns även en vanlig underhållande trisslott tillgänglig nuförtiden online.

Gör som flera andra innan dig och njut av skraplotter såsom triss lotter via nätet med bekvämheten av att göra det direkt ifrån ditt eget hem.

Nuförtiden kan man köpa sina lotterier som bland annat trissen eller stor triss, via sin närmaste butik, sin egen mobil eller den vanligaste och mest använda metoden via nätet genom sin egen dator. Man kan finna de mesta skraplotter som finns ute på marknaden idag, via spelsajter såsom Svenska Spel, Betsson och Unibet.

Skraplotter har en lång historia och varit på vår spelmarknad sedan 70-talet. De kom i USA för första gången i form av en vanlig lottsedel som hade ett ogenomskinligt skikt på. Detta skikt skulle man skrapa bort med ett redskap för att se om en vinst var gömd under.

Trisslott

Trisslotten lanserades år 1986 och blev en stor hit. En trisslott kan man köpa via diverse spelombud. Den vanligaste trisslotten som man kan köpa kostar 25 kronor.

En triss lott är en lottsedel som har ett skrapfält som består av 9 rutor. Om man skulle skrapa fram tre matchande summor vinner man det beloppet som visas. Med denna lott kan man vinna upp till 2,5 miljoner kronor i triss vinst.

Något som gör en trisslott väldigt unik och rolig är att den vinst man vinner även kan bli multiplicerad om man har tur. För att se om man har fått möjligheten av att få sin trisslott vinst multiplicerad går du längst ner och skrapar rutan där det står X gånger vinsten. Man kan ha turen av att få sin triss vinst t.ex. multiplicerad med 2 eller 10 gånger vinsten.

Lotterier finns det gått om via nätet. En av de mest kända spelsajterna är Betsson.com. De startade sin tekniska utveckling under 2001 och har sedan dess blivit en av Europas största spelombud.

Hos spelbolag som Bettson erbjuds man bland annat flera olika spelautomater och lotter. Deras Lotter avdelningen är en av de mest besökta. Den innehåller alla sorters skraplotter som man kan njuta utav i deras lobby. T.ex. kan man skrapa en 3Wow, en Golden Island skraplott eller skrapatriolott.

Trio skraplotter

En av Betssons mest spelade lotter är deras skraplott Trio. Ett Trio lotteri skrap kostar 25 kronor och med lotteriet kan man vinna upp till en miljon kronor. Detta spel går ut på att man ska skrapa en triolott och om man får tre liknande nummer vinner man en vinst. Denna skraplott har även möjligheten att bli multiplicerad.

Hos Betsson finns det flera fördelar som man kan ta del utav, när man är registrerad och har ett konto. Bland annat får du den vinst du vinner skickat direkt till ditt konto på hemsidan. En annan rolig fördel för de som är ny registrerad hos Bettson är att man får två gratis skraplotter som man får skrapa på deras hemsida.

Med skraplotter såsom en trisslott som man kan köpa i de mesta butiker och via nätet, kan man vinna stora priser. Vissa skraplotter kan även leda till flera miljoner kronor i vinst.

Skrapa lotten via nätet och tjäna lite extra pengar under månaden med t.ex. en underhållande trisslott eller triss.