På internet kan du skrapa din skraplott dygnet runt

Att spela skraplotter online är ett oerhört lättillgängligt sätt att öka spänningen i vardagen. Virtuella skraplotter ser ut precis som de fysiska och man kan själv välja flera sätt att skrapa, precis som det är med de skraplotter man handlar hos sitt spelombud. Man kan välja ett klassiskt mynt eller en särskild skraplottsskrapa.

Man spelar helst skraplotter när man är ute efter att med en aning tur ro hem några extra slantar, och skulle man vinna storvinst, ja, då är lyckan gjord. De som tycker om att spela skraplotter på nätet är ofta människor som inte orkar sätta sig in i annat spelande, såsom betting, casino alternativt oddsspel. Att skrapa skraplotter online är att förlita sig helt och hållet på turen. Å andra sidan är det vare sig tidskrävande, krångligt eller speciellt dyrt så länge man klarar av att stävja sig.

Ett genomtänkt sätt att spela skraplotter online på är att avsätta en viss spelsumma varje vecka eller månad och sedan hålla sig till den. På så vis kan man se sina skraplotter som ett spännande nöje som skulle kunna ge avkast. Även med skraplotter kan man hamna i spelberoende, man föreställer sig att storvinsten enbart är en lott bort – om och om igen. En skraplott är inte så dyr, men 10, 20 och 100 stycken blir ett hårt slag för närapå vilken budget som helst. För att undfly spelberoende är det önskvärt att sätta upp en spelbudget med en speciell summa som tillåts användas per vecka eller månad.

På spelsajterna online blir det ännu enklare att hålla koll på sina utgifter med tanke på att man kan skapa ett spelkonto där man varje månad kan föra in exakt så mycket pengar man vill spela för den månaden. Att spela skraplotter online är dessutom minst lika roligt som att skrapa fysiska lotter – och man slipper promenera iväg till sitt spelombud varje gång man är sugen på lite spänning.

Den mest populära svenska skraplotten heter Triss och den finns i två olika varianter – vanlig och dubbel. En vanlig trisslott kostar 25 kronor och en dubbel kostar 50. Det finns flera typer av vinster på dessa lotter – vanliga kontantvinster, TV-vinster där man ges möjlighet att skrapa fram sin vinst i live morgonTV, samt klövervinster som ger en fast månadsvinst i ett visst antal år. Högsta vinsten på en Triss är 50 000 kronor i månaden under 25 år. Trisslotten 3WOW ger 55000 i månaden.

På svenskaspel.se kan man spela skraplotter på nätet, där hittar man bland annat Triss, TIA- lotter och de olika Skrap-lotterna: SkrapBingo, SkrapPyramid, SkrapKryss samt Skrapstjärna. Vilken skraplott som är bäst är en smaksak.

På andra spelsajter, som Ladbrokes, Betsson och Vera & John kan man också spela skraplotter online och sortimentet är stort. Varje spelsajt har sina egna skraplotter med annorlunda utseenden och vinstscheman. Olika skraplotter kostar olika mycket och ger olika mycket i vinst, men vad man också ska ta i beaktning är hur många vinster som är i omlopp, vad oddsen är att man ska vinna alls.

Man kan självfallet spela skraplotter online på små spelsajter också om man vill, man måste bara se till så att den sajt man spelar på är legal samt tillförlitlig.