Paf – ett av internets mest populära spelbolag

Paf har funnits tillgängligt via webben sedan år 1999 och erbjudit sina spelare online satsningar. Utöver att erbjuda sina spelare en lång rad av åtskilliga roande vadslagningsalternativ, är de dessutom kända för att utgöra ett allmännyttigt spelbolag som stödjer diverse ändamål. Utav de vinster som kommer från Pafs vadslagningsverksamhet används en markant andel för att hjälpa och förbättra livet för lokalbefolkning i området de befinner sig i.

Paf

PAF bildades under året 1966 och har sitt huvudkontor i Finland. Paf har en lång erfarenhet vad gäller vadslagning, vilket gagnar alla deras spelare, tack vare att de har mer att tillhandahålla i form av en effektiv och underhållande vadslagningsplattform.

Paf erbjuder sina spelare flera olika sportevent som tennis, golf, kändis- och politiska event, motorsport, basket samt fotboll.
Som spelare av Pafs olika sportevent har man åtskilliga olika vadslagningsmöjligheter. Det finns över 20 olika vadslagningsalternativ på flera sportevent som fotbollsspel. Bland annat kan man ta del av satsningar på 1X2, hörnor, första och sista målgörare, rätt kort samt FT/HT. Hos Paf blir man garanterad action på varenda händelse i ett och samma spel.

Denna vadslagningsbyrå inriktar sig på först och främst hobbyspelare, men de erbjuder fortfarande ett stort utbud av flera vadslagningsgränser för olika sporter.

För att börja spela hos Paf ska man först genomföra en insättning och detta är enkelt och kan göras via olika metoder. Bland annat kan man tillämpa sig av olika betalningsmetoder via internet som Neteller och Moneybookers, men det finns även möjligheten att använda sig utav MasterCard samt Visa.

Erbjudanden hos PAF

Spelare hos Paf ges chansen att ta del av olika erbjudanden som ofta gagnar ens spelande när det handlar om vadslagning på olika aktuella sporthändelser. Ett av deras erbjudanden är deras så kallade World-Cup utmaning, där spelare kan medverka i en utlottning om man spelar med minst $5 på ett av de World-Cup specialspel som finns tillgängliga hos Paf. Denna utlottning har en stor vinst som består av en härlig fotbollsweekend i London.

Paf har även haft sådana erbjudanden till olika internationella sportevenemang tidigare som spelare kunde ta del utav och en av dessa var för exempelvis tennisturneringen French Open.

För ytterligare upplysning om Paf, olika sportevent och erbjudanden är det bara att läsa vidare på deras sajt eller kontakta deras kundservice. Paf har en kundservice som kan kontaktas av både gamla samt tillkommande kunder mellan kl. 08:00-22:00 GMT. Pafs kundservice personal är effektiva, talar olika europeiska språk, dessutom engelska och de kan kontaktas genom e-post om man föredrar detta alternativ.

Paf är en vadslagningsbyrå för såväl professionella samt hobbyspelare, som ges chansen att ta del av deras bettingsalternativ.