Skrapa den trisslott du känner för att spela via nätet

Välj att skrapa ditt favorit lotteri via nätet, när du söker efter en snabb underhållning under dagen.

Det finns inget enklare än att bara öppna sin dator som är kopplad till internet hemma i sitt eget hem och besöka en av de flera spelsajter som finns tillgängliga för att skrapa triolotttriolott eller t.ex. skrapa en triss för din chans på en stor triss vinst.

Skraplotter är en underhållning som flera gillar och de finns gott om, i olika kategorier. Hos spelsajter såsom Betsson.com kan du välja att bland annat skrapa en Fantasi skraplott, Sport skraplott eller en Casino skraplott.

Lotterier är något som spelas runt om i världens alla hörn. Sedan de kom ut för första gången på marknaden i USA under 70-talet, blev de en stor favorit bland alla spel ute på marknaden. De skapar underhållning men det är även ett sätt att tjäna lite extra snabba pengar under månaden.

De första skraplotter bestod av en helt vanlig lottsedel som hade ett ogenomskinligt skikt på, vilket man som spelare skulle skrapa bort med ett redskap. Om man skrapade fram tre liknande summor eller siffror, vann man en vinst. Ett skrap av ett lotteri kan ofta leda till flera miljoner kronor i vinst.

Under 90-talet blev dessa skraplotter även digitala och såldes via diverse spelsajter online. De kom i form av digitala lotter som hade en skön interaktiv grafik och ljud.

Att skrapa lotten via nätet har sina fördelar, såsom att du kan köpa och skrapa dem direkt via några knapptryckningar. Några andra sköna fördelar är att du kan ta ut din vinst direkt eller få den skickad till ditt spelkonto på hemsidan eller använda det du har vunnit och direkt köpa nya lotter.

Det finns flera olika spelsajter online som erbjuder en skrap av lotterier, bland annat har man spelbolag som Betsson, Unibet och Svenska Spel. Dessa är även några av de som erbjuder gratis skraplotter när man registrera ett nytt konto hos dem.

Saker man bör tänka på vid valet av en spelsajt:

När du kollar efter en spelsajt som har allt som du önskar inom spel, kan det vara lite svårt att finna direkt just den som passar dig. För att finna de som finns tillgängliga, kan du besöka en av flera sökmotorer såsom Google, den kommer att ge dig en lista med några av de mest kända och använda spelsajter ute på marknaden idag.

När du har funnit en spelsajt som du är nöjd med finns det några saker som kan hjälpa en att känna sig säker när man spelar hos just det spelbolaget. En viktig sak är att kolla upp om t.ex. spelbolaget är kontrollerad t.ex. Lotteriinspektionen. Om spelombudet är kontrollerat betyder det att du kan spela t.ex. dina triss lotter i lugn och ro utan att oroa dig om det är tryggt och säkert att spela hos dem.

En av Europas största och kändaste spelbolag är Bettson som erbjuder det mesta inom onlinespel. Du kan bland annat skrapa lotter och spel deras olika spelautomater.

I deras Lotter avdelning finner man de mesta skraplotter som finns ute på marknaden idag. Välj lotteriet som du vill spela och börja ditt skrapande.

Skrapa ditt lotteri såsom trissen eller stor triss via spelombud online och ta del av de fördelar som medföljer din triss lott.