Skrapa fram drömvinsten med en elektronisk lott

Det är möjligt att inhandla svenska lotter via de fysiska spelombuden men dessutom genom nätet. Till exempel spelsajter såsom svenskaspel.se, svenskalotter.se alternativt unibet.se. Det finns flera svenska lotter att selektera bland och de kan variera bland spelsajterna. De svenska lotter som finns hos spelombuden tenderar att vara av standardsort – Triss samt Tia.

Att spela på svenska lotter är en rejäl spänningshöjare i vardagen, oavsett om man spelar med fysiska svenska lotter, alternativt på virtuella lotter på webben. Vissa säger att känslan av att skrapa fram sin vinst genom en «riktig» lott är överlägsen och kan inte bytas ut mot att skrapa på virtuella lotter, men allt fler anser att lotterna på webben ger precis samma känsla som de fysiska. I verkligheten har man chans på samma vinster och samma förluster oavsett om man spelar genom papperslotter eller lotter på webben.

Att spela på svenska lotter genom webben är en marknad som växer och växer för varenda år som går. Att kunna spela online för spelande tillgängligt för samtliga, när som helst och var som helst. Äldre människor kan utan stress sitta hemma framför datorn och skrapa sina svenska lotter och har man en tråkig stund på kontoret så kan man pigga upp dagen med att skrapa en lott online.

Något som är betydelsefullt att minnas när man ger sin in i spelvärlden – oavsett ifall man håller sig till onlinespel eller avnjuter sina lotter på mer traditionsenligt vis – är att spela med måttlighet. Många människor drabbas enkelt av speldjävulen och förlorar kontrollen över sitt spelande. Det som skulle vara en spännande lott eller två per vecka blev till djupa skulder hos både släkt och banker. Man tror lätt att den där vinsten enbart är en enda lott bort – en gång efter en annan.

Att spela på svenska lotter ska vara ett nöje i sig, men ett kontrollerat sådant. Att sätta upp en spelbudget per vecka är ett bra sätt att hålla kontrollen.

De flesta som regelbundet spelar på svenska lotter drömmer självfallet om att kamma hem storvinsten. Högsta vinsten på en Trisslott är 50 000 kronor i månaden i 25 år och på en Tialott är det 250 000 kronor. En tialott kostar just precis en tia och är därmed 15 kronor billigare än en enkel Trisslott (det finns dubbel också), men på Triss har man som sagt chans på betydligt större vinster.

Oddsen för att vinna småsummor på svenska lotter är relativt stor och någorlunda ofta händer det att man får tillbaka lottpriset. De rejäla drömvinsterna är å andra sidan inte särskilt många och man bör ha väldigt tur för att kamma hem dem. Det kan kännas som att det är en enkel sak att kamma hem en miljon, men i verkligheten är det oerhört få som åstadkommer det – och många är det som är med och spelar om de stora pengarna.

Det förekommer en hel del reklam för att locka oss att köpa svenska lotter. Vissa av dessa har nästan etsat sig fast i folkminnet. Vem tänker till exempel inte på Triss, som är den populäraste av samtliga svenska lotter, när de hör sloganen «Plötsligt händer det!».