Skrapa fram storvinsten med skraplotter på internet

Det har blivit allt mer vanligare att folk handlar skraplotter genom webben. Flera är vi som älskar att skrapa lotter, prova vår lycka för en billig penning och hålla römmen om ekonomisk frihet livfull. Alla kanske inte skrapar lotter i hopp om att kamma hem högsta vinsten, men det är helt klart något vi är många som drömmer om. Klicka här för att komma till Skraplottspel.

Triss är vår mest populära skraplott, men på senare år har det dykt upp allt fler. Tialotten är idag också omtyckt, man vinner inte lika rejäla summor, men insatssumman är å andra sidan även lägre. De flesta av oss kan undvara någon tia i veckan för att hålla drömmen levande.

När man spelar trisslotter på klassiskt vis så handlar man främst en lott eller två (eller fem!) hos sitt närliggande spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fot medan andra hellre suger på karamellen och i det närmaste genomför en ringa ceremoni vid skrapningen. Några skrapar rutorna med omsorg en för en tills allt av det översta skrapskiktet är väck, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så snabbt som möjligt få reda på om man har fått en vinstlott alternativt en nitlott.

När man handlar sin skraplott på nätet så missar man själva skrapandet, datorn utför jobbet åt en. Men man kan fortfarande välja hur man vill skrapa fram sina rutor – en och en, alternativt allt på en gång. Man slipper dessutom sitta och titta igenom sina rutor för att märka en eventuell vinst, datorn meddelar en om man vann.

Man kan handla skraplotter online genom ett flertal spelsajter, t ex svenskaspel.se (här finner man t ex Triss skrap), svenskalotter.com och lyckoskrapet.com. Det finns hur många olika varianter av skraplotter som helst och man gör klokt i att granska vinstodds, vinstplan och – självfallet – lottpris innan man ska spela skraplotter online.

När man drömmer om ett liv i avsaknad av ekonomisk kamp så är det lätt hänt att man skapar sig en rutin att skrapa lotter. Är man en aning old school så kanske man uppskattar ritualen att promenera ner till spelombuden en viss veckodag och köpa ett förutbestämt antal skraplotter. Man utför sin skrapningsritual – hur den än ser ut – och hoppas att det en vacker dag kommer att bidra till högsta vinsten, eller i alla fall skapligt mycket pengar.

För modernare personer är det smidigt att ha åtkomst till sin skraplott online, man loggar in på sitt spelkonto och handlar sina lotter där, man undgår lämna hemmet och i fall att man vinner så har man redan organiserat för sig angående utbetalningar osv.

När det handlar om vilken variant av spelande som helst så är det viktigt att man har kontroll på sig själv, att spendera småsummor på lotter och betting verkar harmlöst, men ifall speldjävulen får ett fäste om en så blir småsummor raskt stora summor och den onda cirkel uppstår när man hela tiden tänker att det är just kommande lott eller spelrunda som innehåller storvinsten. Många går i spelfällan och får besvärliga problem – både ur ett ekonomiskt och psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att handla en skraplott online ibland är självfallet ingen fara och att använda en avlagd spelsumma per vecka är en god idé för att hålla koll på sina spelutgifter.