Svenska spel via nätet

Nu kan du som flera andra spelare även spela olika favorit svenska spel såsom en trisslott via nätet.

Nätet har allt inom svenska spel, de erbjuder dig mycket mer än den underhållning som du vanligtvis skulle ha fått i din närmaste butik vid skrap av t.ex. triss lotter.

När du köper och skrapar svenska spel såsom triss lotter via nätet, får du en upplevelse som gör spelet roligare, du får bland annat en snygg interaktiv grafik och ljud som medföljer varje spel.

Skraplotternas begynnelse

De första skraplotterna kom under 70-talet i delstaten Massachusetts, i USA. De kom i form av en vanlig lottsedel som hade ett ogenomskinligt skikt på, vilket man skulle skrapa bort för att se om man hade vunnit någon vinst. Hade man skrapat fram tre liknande siffror eller symboler vann man en vinst.

Lotteriet utvecklades och blev en av världens mest spelade spel. Och under 90-talet bestämde man sig även att de inte enbart skulle vara begränsade till att köpas i någon butik och därför blev det möjligt att köpa och skrapa sina skraplotter även via mobilen eller nätet.

För att skrapa t.ex. en triss eller någon av de andra svenska spel som finns tillgängliga via nätet, kan man nu bara öppna sin dator i sitt eget hem och besöka en av de flera spelsajter som finns online. Bland annat finns spelombud såsom Betsson, Unibet och Svenska Spel tillgängliga för olika spelare som älskar att skrapa diverse skraplotter såsom trissen eller en stor triss.

Det finns flera fördelar med att spela olika svenska spel hos spelsajter online. Du kan bland annat skrapa dina lotterier direkt efter att du har köpt dem och sedan om du skulle vinna en vinst, skickas den direkt till ditt personliga spelkonto på sajten.

En av de kändaste spelsajterna i Europa är Betsson.com, de har funnit sedan 2001 då de startade sin tekniska utveckling. De har spelare från alla hörn runt om i Europa och erbjuder det mesta inom spel online. Du kan bland annat spela deras olika spelautomater eller besöka en av flera spel avdelningar som de har såsom deras Games, Casino och Lotter avdelningar.

I Lotter avdelningen finns allt man kan drömma om när man vill skrapa ett lotteri. Du kan spela gratis eller med pengar beroende på om du är efter att vinna pengar eller bara njuta av den underhållning som medföljer ett skrap av ett lotteri.

I Lotter avdelningens lobby finner du diverse skraplotter såsom att skrapatriolott, Golden Island skraplott eller en 3Wow. De leder ofta till stora vinster. Vissa skraplotter ge dig chansen att vinna upp till flera miljoner kronor i vinst.

För att spela en gratis skraplott hos spelbolag som Bettson går du först till lobbyn och väljer den skraplott du vill skrapa. Därefter kommer en ruta att komma fram på din skärm. Den frågar dig om du bland annat vill logga in på ditt konto eller välja att spela på skoj. För att spela gratis, trycker du på att spela på skoj och då skickas du direkt till själva spelet. Där är det bara att följa de instruktioner som ges, som att välja din insats och att trycka på knappen starta spelet.

Spela dina svenska spel online, direkt ifrån ditt eget hem och vinn t.ex. en stor trisslott vinst.