Något av allt du bör kunna om att agera skraplott online

Kan man lita på spelbolagen och spela skraplott online?

Om du inte spelat på skraplott online kan det vara lite nervöst att satsa pengar över nätet och sedan vara osäker på om vinsterna absolut betalas ut.
Svaret på frågan måste bli, att joo, det kan man.


Klicka på bilden för Betssons Skraplott on-line jippo

Åtminstone de “svenska” som är baserade på Malta. De kontrolleras både vad gäller tekniken och att allt sköts korrekt. Om inte dras deras spellicens in med omedelbar verkan.

Men ett tips; Om du hittat ett nytt spelbolag du är osäker på, sök på deras namn på Google för att studera eventuella kommentarer.

Du kan vara säker på att folk är snabba att placera ut recensioner om de blivit lurade på något sätt.

Agera avgiftsfritt, stämmer det?

Ja, man kan agera totalt gratis så länge man vill samt gitter på de allra flesta spelen. Man lirar ”På kul” med låtsaspengar.
Gratisspelen finns för att folk som inte spelat på de olika spelen tidigare skall hava en möjlighet att lära sig dem och experimentera på utan att chansa några pengar. När besökarna sedan är “varma i kläderna” är det dags att anträda agera med riktiga pengar.
Men de som önskar att man kan agera gratis med låtsaspengar samt sedan noppa ut eventuella vinster i reda pengar blir besvika.

Satsar man 0 kronor så kan man vinna 0 kronor.
nästan alla spelen kan man agera gratis har jag sett, de vinsterna kan
Det är givetvis också ett sätt för spelbolagen att appellera folk att börja agera, men likväl en jättebra funktion så att nya lirare inte behöver vara nervösa.

Men numera finns kampanjer där du kan få ett mindre antal skraplotter att spela online för helt gratis och minsann ta ut pengarna du vinner.

Ball belöning

Jo, det kan man faktiskt säga. Över 100% i belöning när du sätter in pengar på ett nytt spelkonto. Sätt in 4 ooo kronor och vips så har du 8 000 att spela för.
Alla spelbolagen erbjuder olika former av fantastiska bonusar, en del av dem till samt med mer än 100% på insatt belopp. Men folket bakom spelbolagen är långt ifrån korkade, alla bonusar finns för att spela skraplotter för, de är inte vinster som kan plockas ut.

Men å andra sidan kan man vinna med hjälp av dessa “bonuspengar”.

Du får surfa runt lite bland annorlunda spelsajter för det kan vara mycket snåriga bestämmelser kring detta.

En aning om bonusregler som kan vara bra att kunna. Men dessa varierar mellan bolagen samt emellan annorlunda spel.

Såhär kan det funka:
Anta att du får 100% bonus och sätter in 500 kronor. Nu har du 1 000 kronor på ditt konto samt spelbolaget har, låt oss säga 15 gånger omsättningskrav på sin belöning.
Det innebära att du skall omsätta in 15 gånger 500 kronor eller rakt av 7 500 kronor innan du kan plocka ut din belöning från kontot.

Oftast skapar spelbolagen ett par konton, ett för satsade pengar samt vinster och ett för bonuspengarna för att avskilja dem åt. Skänker en lätt överskådlig bild av hur mycket du har att agera för och även bra för spelbolaget.

För krångligt med bonus?

Dina vinster går rakt in på ditt konto för vinster så dem kan du alltid noppa ut alternativt spela skraplott online för, resten kan du förgät samt ägna dig åt att vinna mycket istället.

God tur!