Att vinna på Triss gör drömmar till verklighet

En enorm dröm för de allra flesta av oss är att vinna på Triss. Ett mycket stort tillskott i kassan utan större ansträngning är vad de allra mesta av oss antar gör lyckan fullkomlig. Flera önskar resa, handla ny bil alternativt båt, investera pengar för framtiden, donera slantar till bättre behövande, börja ett företag, förnya garderoben… ja, möjligheterna är egentligen oändliga när det handlar om att sätta sprätt på slantar.

Vinna på Triss

Att vinna på Triss öppnar dörrarna för mycket som tidigare känts som avlägsna fantasier, särskilt om vinsten hamnar i händerna på en vanlig arbetstagare som dag ut samt dag in följer likadana rutiner och lever på samma budget. Dröm blir till realism.


Vinna på Triss? Klicka på bilden för att spela hos svenskt bolag med kanonodds

Att vinna på Triss är egentligen ganska lätt, ungefär var femte bit skänker vinst. Emellertid så är de större vinster små, från 25 kronor samt uppåt, , men man blir ju inte direkt miljonär utav att vinna 25 kronor på Triss.

Vill man kamma hem flesta vinster så är det desto svårare, för de är sällsynta. Innehar man lycka så skrapar man fram tre TV-rutor som innebär att man får ytterligare en bit att raspa – från en livesänd TV-soffa. På TV-lotterna är minsta vinsten 50 000 kronor och högsta 50 000 kronor per månad i 25 år. Dessa månadsvinster får man om man skrapar fram belopp inuti klöversymboler.

För flera är månadsvinsterna de allra mest eftertraktade eftersom det inte blott skänker en en massa slantar utan även stabilitet och säkerhet för flera år framöver. En miljon kronor är beklagligtvis lättare än man kan tro att sätta sprätt på, men en balanserad extrainkomst är tryggare.

Triss omsätter 3 miljarder kronor per år samt ca hälften av denna summa går tillbaka till spelarna. De som verkligen kan anföra sig vinna på Triss är alltså spelföretaget Svenska Spel som ligger bakom trisslotten.

Det är såklart fler skraplotter på marknaden än Triss, men Triss är den mest kända. Detta beror dels på liveskrapningarna i TV, men oxå på samtliga de kittlande reklamerna man tittar på i samhället, vem minns t ex. ej det klassiska Triss-citatet «Plötsligt händer det! »? En annan svensk skraplott är TIA, som kostar tio kronor och ger avans på upp till 200 000 kronor. Tialotten har alltså lägre kostnad än Triss, men också lägre vinstsummor.

Tanken på att vinna på Triss är vad som får oss att handla dessa små skraplotter om samt om åter. Många gör det rituellt varje dag, vecka alternativt månad, medans andra gör det alltemellanåt, när de får ett infall. Vissa gör det i par, andra för sej själv. Några tycker om att skrapa virtuella lotter på internet medans andra föredrar de klassiska papperslotterna. Hurdan man än skrapar sin lott så är det en sak som förenar alla som lirar, nämligen drömmen om att vinna på Triss.