Bli förmögen på Triss skrap

Triss skrap är Sveriges största skraplott samt kommer i både enkel och dubbel version. En av fem lotter bär på avans och dubbellotterna ger större vinstchans än enkellotterna, men de mesta vinster på en Triss skrap lott är självklart små – 25 kronor, 50 kronor eller 100 kronor. Triss skrap saluför bäst samt är mest känd av alla skraplotter i Sverige. En lätt trisslott kostar 25 kronor samt en dubbel triss skrap kostar 50 kronor.

Var gryning i TV4: s nyhetssändningar sitter en lycklig själ, förväntansfull före den liveskrapning som han eller hon innehar vunnit på sin triss skrap. Man är garanterad en minimivinst på 50 000 kronor så lyckan är allaredan absolut. Maxvinsten är en hisnande belopp på 50 000 kronor i månaden i 25 år. Man är med övriga ord mer än säkrad för livet om man kammar hem högsta vinsten.

Triss skrap omsätter 3 miljarder kronor per år samt gör stora vinster. Endast hälften av summan går tillbaka till spelarna, men det är nog för att göra flera människor både glada samt rika. Att inhandla ett Triss skrap då och då är ingenting man blir arm på och spänningen det skänker att raspa en trisslott är antagligen värd pengarna.


Klicka på bilden för triss skrap med bättre odds från svenskt företag

Flera kör sitt Triss skrap rituellt, man köper lotten samma veckodag och samma klockslag varje vecka, antagligen innehar man till och med en strategi för att välja bit ur högen. Sedan skrapar man på sitt eget vis – med omsorg, fyrkant för ruta, alternativt fort samt hetsigt för tillgängliga skrapande överstökat. Vissa skrapar sin trisslott med nageln, övriga med ett mynt och ytterligare övriga med särskilda skrapverktyg. När en del är noga med att raspa bort varenda kvadratmillimeter utav sin trisslott så skrapar övriga blott precis fram siffrorna för att bedöma om man fått avans eller ej.

Det finns en mer ruta på en triss skrap, den multiplicerar en möjlig avans. Denna fyrkant visar antingen x1, x2 alternativt x10. Om man skrapar fram en avans på 1000: – samt efter att får x10 i extrarutan så vinner man totalt 10 000: -.

Fastän det såklart är en särskild känsla med en fysisk Triss skrap, en lott som köpes hos ens spelombud, så blir det allt mer populärt att raspa trisslotter virtuellt, antingen på internet eller igenom prenumeration till mobilen.

Man måste vara 18 år för att spela Triss skrap alldenstund Svenska Spel, som håller i Triss, tar sitt ansvar för ansvarsfullt spelande och för att bekämpa spelberoende.

Innehar man besvärligt problem med sitt spelande samt köper för flera trisslotter för ofta, så finns det hjälporganisationer att vända sej till. Det är lätt att hamna i fällan där man antar att storvinsten bara finns ett enda Triss skrap bort.