Bli vinnare på en skraplott online

Att inhandla sin skraplott på nätet blir allt vanligare. Flera är vi som gillar att skrapa lotter, försöka vår tur för en billig slant samt hålla drömmar om ekonomisk oberoende livfull. Alla antagligen ej skrapar lotter i hopp om att inbringa högsta vinsten, men det är totalt klart något vi är flera som drömmer om.


Klicka på bilden för att spela 3WoW – en högvinst skraplott online

Triss är vår mest välkända skraplott, men på efteråt år har det dykt upp allt fler. Tialotten är nu oxå aktuell, man vinner ej lika stora belopp, men insatssumman är däremot också lägre. De mesta av oss kan undvara någon tiokronorssedel i veckan för att hålla drömmarna levande.

När man lirar trisslotter på traditionellt vis så inhandlar man främst en lott eller två (eller fem! ) hos sitt lokala spelombud. Vissa skrapar lotterna på stående fossing medan övriga hellre suger på karamellen och i det närmaste genomför en liten akt vid skrapningen. Ett litet antal skrapar rutorna omsorgsfullt en för en tills allt av det översta skrapskiktet är väck, andra krafsar fram siffrorna i ett kör för att så fort som möjligt få ordna på om man har dragit en vinstlott eller en nitlott.

När man inhandlar sin skraplott på webben så missar man själva skrapandet, burken tillverkar jobbet åt en. Men man kan ännu välja hurdan man vill raspa fram sina rutor – en och en, alternativt allt på en gång. Man slipper oxå sitta och titta igenom sina rutor för att upptäcka en eventuell avans, datorn meddelar en om man vann.

Man kan köpa skraplotter på webben på ett flera spelportaler, t ex. svenskaspel. se (här hittar man till exempel Triss skrap), svenskalotter. com och lyckoskrapet. com. Det är hur flera olika sorters skraplotter som helst samt man gör klokt i att kolla vinstodds, vinstplan och – ja – lottpris före man ska spela skraplotter på internet.

När man drömmer om ett liv utan finansiell kamp så är det lätt hänt att man kreerar sej en vana att raspa lotter. Är man en del old school så antagligen man diggar ritualen att gå ner till spelombuden en given veckodag och köpa ett predisponerat mängd skraplotter. Man genomför sin skrapningsritual – hurdan den än tittar på ut – och hoppas att det en vacker dag anländer att ge högsta vinsten, eller i alla fall hyfsat mycket slantar.

För nyare människor är det smidigt att äga stillgång till sin skraplott online, man loggar in på sitt spelkonto och inhandlar ina lotter vari, man slipper lämna hemmet och i falla att man vinner så har man redan organiserat för sig gällande utbetalningar osv.

När det innefattar vilken art utav spelande som helst så är det angeläget att man har koll på sej själv, att spendera småsummor på lotter och vadslagning verkar harmlöst, men om speldjävulen får ett grepp om en så blir småsummor snabbt stora belopp och den onda cirkel uppstår när man ständigt tänker att det är exakt nästa lott eller spelrunda som består av storvinsten. Flera går i spelfällan och får svåra problem – både ur ett ekonomiskt samt psykologiskt synsätt – med att ta sig ur beroendet.

Att handla en skraplott på internet alltemellanåt är givetvis ingen fara samt att inneha en avlagd spelsumma per vecka är en bäst förslag för att hålla koll på sina spelutgifter.