Du måste testa prova 3WoW skraplott

3Wow är en traditionell skraplott samt inte blott det, den är ocså en utav de mest populära skraplotterna finns online. Inte blott attraherande grafik samt teman utan de kostar ej mer än du önskar göra utav med.

Testa 3 Wow.

Reglerna för att spela skraplotter 3Wow är mycket enkla, ett bra förslag för att lära sej hurdan spel fungerar utan att chansa ett litet antal pengar är att provspela gratis “På skoj”.


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Man innehar säkert förut någon gång skrapat “pappersskrap” på någon av de “gamla vanliga bekanta” vari du hittar man trisslotter eller trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Men om du nu önskar börja spela på webben så ska man ej vara nervös alternativt bekymmersam, de större spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) innehar dels assistans texter på alla annorlunda spelvarianter samt om det ej räcker så kan du eposta alternativt ringa till deras stöd.

Om man vill börja med att pröva till exempel 3wow så kan du spela gratis för att förstå hurdan spelet funkar och då väljer du först att “Spela på skoj”.
Då kan man raspa hur mycket man vill så att man känner dej hemma med hurdan skraplotten fungerar före du börjar spela för riktiga slantar.

När du lite senare är varm i kläderna samt börja spela med riktiga slantar är det blott att växla till detta samt så får du välja hurdan mycket man önskar investera i var spelomgång.

Efter att innefattar det att välja den skraplott som du tror gömmer drömvinsten samt börja spela.
För om du väljer korrekt kan du raspa fram och vinna riktigt riktigt mycket stort.

Om du önskar draaaaaaa uuuut på spänningen så skrapar man en ruta i taget, men om man har bråttom (att vinna? ) så väljer du “Skrapa alla” då skrapar systemet alla rutor på en gång åt dej.

Tänk dig att du vinner! då kan man skrapa på vinstfördubblaren samt innehar du turen med dig kan du vinna riktigt riktigt enormt.

Nu ska vi prata de riktigt stora pengarna. Om du skrapar fram rutor med pengar så innehar man hos till exempel Betson chansen att vinna en briljant storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid. Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. ‘

När man satsar går det att satsa så en del som 5, 50 kronor och avsluta opp till så mycket som 225 kronor per bit, samt ju högre belopp man satsar desto mesta pengar kan man vinna.

Att hiva hem en jackpot på inte kortare tid än lite mer än 11 miljoner kronor är ju inte heller totalt fel.

Är du så lyckosam?

Antagligen måste du som en speciell anka putsa opp en turkrona samt bevilja den vara med!

Som jag författade tidigare så innehar samtliga spelbolag på nätet, ej bara 3WoW, jättehäftig och snygg grafik samt det gör ju ej spelen mindre attraktiva alternativt dramatisk, vinner man desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 kronorna varje månad så borde din dag vara räddad.