En trisslott geren del mer spänning i vardagen

Trisslott – ett glosa fullt utav så mycket hopp och så flera fantasier, för så enormt många folk. En del slutar aldrig att efterfölja drömmen om en riktig skrällvinst samt med en trisslott känns den drömmen alltid relativt i närheten av.

Många innehar en veckotradition av att agera en trisslott eller två – kanske till veckoslutet för att celebrera utav jobbveckan. Övriga köper sin trisslott en del mer sporadiskt. Somliga söker sedan tecken i vardagen som tyder på att man är lycka följd, som skänker resultatet att man satsar på en trisslott.


Klicka på bilden för att se flera olika trisslotter – även den legendariska 3WoW

Att inhandla en trisslott innebär noll särskilt stort hål i plånboken, men bara om man håller sig till en trisslott då och då. Det är de som blir smått besatta utav att inhandla trisslotter och för vissa går det riktigt dålig. Man bör på grund av detta göra upp med sig själv om hur mycket pengar man tänker spendera på trisslotter var vecka eller månad.

Att spela trisslott ska helst träffa som ett dramatisk fröjd, för de som blir rika på triss är i realiteten försvinnande få. Visst får man drömma om stovinsterna, att få sitta vari i TV-rutan samt skrapa fram en månadsvinst i x antal år, men man ska veta att oddsen är liten.

Att vinna mindre belopp på sin trisslott är emellertid relativt standard samt det är inte så sällan som man får sina spelpengar tillbaka. Dessutom kan en extra femhundrig till veckoslutet kännas riktigt fint då och då.

Lirar man ej så vinner man ej – samt det är helt klart riktigt, men man fölorar heller noll på att ej spela. Huruvida man passar för att spela trisslotter beror på ens personlighet. Om man diggar spänning och chanstagning så är det ett kap nöje att raspa en trisslott i veckan och vem vet – turen antagligen är en dag!

Alla sitter vi egentligen då och då samt dagdrömmer om vad vi skulle göra om vi vann en stor belopp pengar. Resa? Köpa hus, eller kanske en båt? Satsa? Betala av skulder? Ge bort slantar? Modernisera garderoben..? Fantasier har vi flera samt det är nyttigt för oss att hålla dem vid liv. Att skrapa en trisslott alltemellanåt hjälper en att drömma mycket stort.

Det finns en del olika varianter av vinster på trisslotter, inte blott de klassiska engångssummorna. Man kan raspa fram vinster därinnanför både TV-rutor och klöversymboler. Vinner man TV-vinst så får man skrapa en ny bit i TV4: s direktsända Nyhetsmorgon, vari är lägsta vinsten 50 000 kronor. En klövervinst innebär att man återigen får raspa i direktsänd TV-APPARAT, men denna gång är man garanterad en fast månadsvinst i ett visst mängd år.

Att vinna 50 000 kronor i 25 år är den högsta vinsten på en trisslott och en enorm fantasi för många. Vem skulle ej ämna dra hem en sådan avans på sin trisslott?

En vanlig trisslott kostar 25 kronor samt en dubbel kostar 50 kronor. Man kan handla trisslotter hos sitt spelombud, alternativt skrapa cyber lotter på spelportaler på online.