För maximal spänning /vinstchans/ spela skraplotter på internet

Det är blott föga 40 år efter att de första skraplotterna uppfanns – fast då på ark.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av forskaren John Koza och Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.

Det innefattar ju att få en matematisk formel som bas för att generera skraplotterna så att de går med vinst – men ännu är attraktiva samt dramatisk.

Hurdan många är det ej som pustat ut efter att skrap samt berättat “Jag hade två rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller varierande antal) utav samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi samt detta behöver skrapas bort.

Skraplotter utav papper innehar sina begränsningar så där är standardvarianterna; Trisslott, trissen, enorm triss, bingolotter samt så vidare.

Men om man vill inneha riktig gastkramning, bättre möjlighet att vinna, snyggare grafik samt kunna välja bland hundratals typer av spel, då är det blott ett alternativ kvar – samt det är att

Spela skraplotter på internet

Grundprincipen är samma som för skraplotter av ark, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma summa samt du har vunnit detta.


Klicka på bilden för Betssons skraplotter att spela online

Numera innehar gamla forna tiders skraplotter samma chans att vinna 1, 2 eller enda upp till 10 gånger denna avans när man skrapar en liten extraruta.

Men ana inte att dina chanser att vinna mer pengar innehar ökat blott för att denna fyrkant är, alternativt som det också lanseras marknadsförs ibland att det ej är bara 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hurdan beloppen skall fördelas på alla skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med pengar och TV- skärm – vinn mycket utav slantar i en mängd år, det är antagligen den som samtliga siktar på, att få stå i en TV- studio samt (återigen) få skrapa förbund en smärre kapital.

När du lirar skraplotter på internet så innehar man som berättat hundratals spel att välja emellan, med mesta vinstchanser och ett litet antal extra xtra spännande funktioner.

* Skraplotter på papper får man aldrig spela gratis för att experimentera på eller bilda dig.
* Här har du chansen att vinna upp till 10 000 000 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden eller 2 500 000 kronor direkt samt
* Pengarna finns på ditt konto bums
* Om man får vinst kan man chansa på vinstfördubblaren!
* Så kan du för att dra ut på spänningen raspa en fyrkant i taget alternativt
* Välja Skrapa alla och då sköter burken detta till dig (om du har bråttom att vinna)

Ett utav mina favoritbolag när det gäller att spela skraplotter på nätet är Betsson.

Höga vinster, roligt spel, garanterat inga problem när man vinner och de har utmärkt hjälpfunktioner på webben om jag blir osäker nåpgon gång på hur ett spel fungerar.

Betsson har till samt med en på webben chat (som sägs) vara öppen dygnet runt.

Så, vad väntar du på om Du vill testa att spela skraplotter on-line?

Surfa in på en spelportal (min favirit är Betsson), välj “Spela på skoj” för då är det gratis samt fason igång och skrapa.