För maximal vinstchans spela på skraplotter på nätet

Det är blott knappt 40 år sedan de första skraplotterna skapades – fast då på ark.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion av forskaren John Koza samt Daniel Bower tillverka den första datorgenererade skraplotten. Det gäller ju att ha en matematisk formel som bas för att alstra skraplotterna så att de går med avans – men fortfarande är attraktiva samt spännande. Hur många är det inte som pustat ut efter skrap samt sagt ”Jag hade ett par rutor med 1 000 000 kronor, så nära”?

Enkla skraplotter online kräver att spelaren passar tre (alternativt varierande antal) av samma vinstsummor.

De åtråvärda beloppen ligger dolda på lotten under ett plastskikt, som är mer som gummi och detta måste skrapas bort. Skraplotter av papper har sina begränsningar så där finns standardvarianterna; Trisslott, trissen, stor tretal, bingolotter och så vidare.

Men om man vill ha riktig spänning, bättre möjlighet att vinna, snyggare layout samt kunna välja bland hundratals varianter av spel, då finns det blott ett val kvar – samt det är att

Spela på skraplotter på nätet

Grundprincipen är samma som för skraplotter av papper, skrapa tills du hittar tre stycken rutor/fält med samma belopp och du har vunnit detta.

Nuförtiden har forna tiders skraplotter samma möjlighet att vinna 1, 2 alternativt enda opp till 10 gånger denna vinst när man skrapar en liten extraruta.

Men tro inte att dina chanser att vinna mer pengar har ökat blott för att denna ruta finns, alternativt som det också lanseras marknadsförs alltemellanåt att det inte är blott 3 x 3 rutor utan 4 x3 rutor. Det är fortfarande ett datorprogram som räknar ut hurdan beloppen ska fördelas på alla skraplotter som trycks.

Så finns ju den nervknipande nervkittlande varianten med klöver och TV- skärm – vinn mycket av pengar i en massa år, det är antagligen den som alla siktar på, att få stå i en TV- studio och (återigen) få skrapa ihop en smärre förmögenhet.

När du spelar skraplotter online på nätet så har du som sagt hundratals spel att välja mellan, med större vinstchanser och ett litet antal tillägg dramatiska funktioner.

· Skraplotter på papper får du aldrig spela gratis för att experimentera på alternativt lära dej.
· Här har du chansen att vinna upp till 10 miljoner med 55 500 kronor i månaden alternativt 2 500 000 kronor direkt samt
· Pengarna finns på ditt konto omedelbart
· Om du får avans kan du chansa på vinstfördubblaren !
· Så kan du för att dra ut på spänningen skrapa en fyrkant i taget alternativt
· Välja Skrapa alla och då sköter burken detta till dig (om du har bråttom att vinna)

Ett av mina favoritbolag när det gäller att satsa skraplotter online på internet är Betsson. Höga vinster, roliga spel, garanterat inga bekymmer när man vinner samt de har mycket bra hjälpfunktioner på webben om jag blir osäker någon gång på hurdan ett spel funkar. Betsson har till och med en online på webben chat (som sägs) vara öppen dygnet runt. Så, vad väntar du på? Surfa in på en spelportal, välj ”Spela på skoj” för då är det gratis och sätt igång samt skrapa.