Går det att förvärva tillägg pengar snabbt?

Jomenvisst, gör det, om man har lyckan på sin sida vill säga. Här finns lite exempel på hur folk har skrapat lotten de köpt, det finns lite olika lotterier som trisslott, bingo och så vidare, men det handlar om miljoner kronor som folk har använt för att så att säga tjäna extra pengar snabbt.

Tjäna pengar snabbt

Vann en miljon på SkrapBingo – 3 dagar före sin födelsedag

En kvinna strax under 30 år från Mariestad har en veritabel guldvecka. På fredag fyller hon år samt 3 dagar före födelsedagen skrapade hon fram en miljon kronor på SkrapBingo.
– Tack så mycket, det känns verkligen underbar! sa hon när Svenska Spel ringde för att gratulera.

Kvinnan köpte själv lotten på Ica Oxen i Mariestad:
– Det har varit min favoritlott inte så länge numera så det var därför jag köpte den.

När hon skrapat komplett alla fält insåg hon att hon precis blivit miljonär:
– Jag blev väldigt lycklig samt jublade här hemma!
Kvinnan bor i Mariestad och på fritiden är det sport som gäller, speciellt fotboll, bandy samt handboll.

– Jag har själv spelat både innebandy och fotboll men spelar inte nu längre, meddelade vinnaren.
Vad vinsten ska användas till har hon inte hunnit fundera på:
– Pengarna ska jag dela med sambon men vi har inte bestämt vad vi ska producera med insatserna ännu, vi får betrakta.

Hur födelsedagen ska toppa det här återstår att se. Vinnaren önskar vara hemlig.

Karlskogabo vann 1, 8 miljoner på Triss – säkrar barnens framtid
Andreas Birath, 39-årig kock från Karlskoga, klev in i TV4 Nyhetsmorgons studio imorse för att bli miljonär. Det var nämligen hans tur att skrapa fram sin månadsklövervinst på Triss. Samt miljonär blev han – 10 000 skattefria kronor varje månad i 15 år – totalt 1, 8 miljoner blev betalningen!

Benny från Odensbacken vann tjugo tusen kronor i månaden i tio år
Benny Kallin, 59, från Odensbacken i örebro har en ärlig pärla hemma i garaget. En Studebaker Champion Starlite Coupe från 1954. Nu för tiden har han råd att renovera sin skönhet. Sent ikväll skrapade han nämligen fram 20 tusen kronor i månaden i tio år på Svenska Spels ombuds gala i Globens Annexet i Stockholm.

Knut från Hakkas blev miljonär på Triss i direktsändning
I morse klev Knut Larsson från Hakkas in till programledaren Jesper Börjesson och TV4 Nyhetsmorgon för att skala Triss. Ett spännande skrap som slutade med att Knut får 10 000 skattefria kronor varje månad i 10 år, totalt 1, 2 miljoner kronor. – Det känns underbar! meddelade han efter skrapet.


Klicka på bilden och försök att tjäna pengar snabbt

Kenneths klöver köper husvagn samt resor

Kenneth Fredriksson från Angered skrapade fram klöver till en ny husvagn. Samt en hel del annat. Hustrun Barbro kan tjusigt hotell, ljuv näring samt helgens huvudnummer – jakten på vinsterna.

Trissprenumerant köper sportbil efter miljonvinst

Efter att ha varit Trissprenumerant i närmare ett år samt vunnit några småvinster, blev den här månadens leverans en ärlig höjdare för en man i Vallentuna norr om Stockholm. På en av de fyra Trisslotterna som kom den här veckan, skrapade den glade Trissprenumeranten först fram 100 tusen kronor

Miljonstart för 35-årig Härnösandsbo

Resan till miljonvinsten började med 1 Trisslott i present. Fortsatte med 50 kronor i vinst. 50-kronorslotten låg sedan till sig i Härnösand över nyår. Därefter inlöst samt inbytt mot en Dubbel-Triss i Sundsvall. Den lotten marinerades ett par dagar på en|en resa genom Sverige, innan den skrapades samt gav en glad man i 35-årsåldern

Årets första månadsklöverskrapare drömmer om Graceland

I direktsänd TV skrapade 76-årige innan detta lastbilschauffören Uno Sahlström idag fram 10 000 kronor i månaden i tio år. Totalt 1, 2 miljoner kronor. Och direkt efter skrapet ödslade han ingen tid utan begav sig genast hem till Vara för att fira med familjen. – Ja, det där var inte så illa man tackar, avslutade en glad vinnare

Årets sista livesända Trisskrap blev en sannfärdig nyårskaramell – 4, 5 miljoner kronor

På självaste Nyårsafton var det dags för Ran Tan, som redan före hon klev in i studion visste att hon skulle bli miljonär, att skapa årets sista Trisskrap i direktsänd TV. Samt miljonär blev hon – med råge. Ran skrapade fram 15 000 kronor i månaden i 25 år, totalt 4, 5 miljoner kronor! – Tack så mycket

Så svaret på frågan i rubriken: “Går det att tjäna bonus snabbt? “, måste nog besvaras med ett “Jomenvisst”.