Lär dig om Mr Green bonus

De bonusar som spelportalerna erbjuder är ofta lika krångliga att begripa som en Amerikansk teknisk handbok. Mr Green har inte fullt så krångliga men som vanligt bakom det glada budskapet “Agera hos oss så får du 100% belöning” döljer sig ganska stora insättningskrav på spelarens konto.

Klicka här för MR GREEN BONUS

Inte nog med det, om en spelare fått belöning samt väljer att ta ut sina pengar inklusive vinster så raderas bonusen om inte ”omsättningskravet” är uppfyllt.

Läs vidare så ska jag försöka förklara.

Deposit alternativt Mr Green insättningsbonus

När du sätter in pengar på ditt spelkonto så kan du se vilken bonus du har tillgång till, exempelvis 30, 50 alternativt 100%. Du väljer bonus efter att du valt hur du vill sätta in dina pengar. Efter detta väljer du summa samt då får du se hur mycket du kommer att få i belöning.
En bonus kan vara “Spring Bonus 50 %. 50 % belöning på dina insättningar opp till ett maximum av €100”.

Nu blir det en aning krångligare

För var bonussteg är det satt en gräns hurdan mycket du måste sätta in för att få din bonus exempelvis €10. Det finns också ett maxbelopp som belöningen innefattar för, exempelvis €100.
En belöning som ger dej 50% upp till €100, med en minsta instättning på €10 fungerar enligt följande:

Exempel 1. Om du sätter in €50 så får du dina €50 + €25 (50 % av €50 i belöning) = €75 på ditt konto att agera för.
Exempel 2: Om du istället sätter in €150 så får du dina €150 + €50 (50 % av €100, eftersom bonusen är giltig upp till €100) = €200 på ditt spelkonto.
Hepp! Nu blev 50% bonus blott 33%, men vänta det kommer mera.

Omsättningskrav för bonusar

Det belopp du fick i bonus måste omsättas ett antal gånger, till exempel 35 gånger. Tills detta omsättningskrav har uppfyllts kan du inte ta ut några av dina bonuspengar.

Såhär skulle det se ut för exempel 1 ovan:

Efter din insättning på €50 samt de €25 i belöning har du €75 på ditt konto.

Bonusen på €25 måste omsättas 50 gånger (€1250) innan de (€25) kan tas ut.

Hepp åter. Spela för €1250 för att få tillgång till ynkliga (€25).
Samt är du inte blid samt skänker MrGreen alla dina pengar får du inget alls, alternativt det ”bidde en tummetott”.

Du kan alltid ta ut de pengar som du satt in på ditt konto, men om du gör detta före omsättningskravet är uppfyllt så förlorar du din bonus och vinster du fått efter spel med bonuspengar.

Det finns spel som inte har omsättningskrav och dessa är: Black Jack, Roulette, Table Games, Video Poker och spel som du hittar i “Other Games” kategorin. Gratisspel alternativt när du spelar på kul med låtsaspengar räknas utan på omsättningskraven vi tittat på tidigare.