Raspa fram storvinsten lätt och enkelt med skraplotter på webben

Skraplotter på internet är det nya sättet att försöka sin lycka. Många är vi som var dag, vecka alternativt månad testar vår lycka igenom att spela skraplotter, vi tänker att det kanske just nu är vår lycka – någon gång händer det ju!


Klicka på bilden för att spela 3WoW – den största skraplott storvinsten lotten

Bland svenska lotter är Tretal den mest välkända, den vanligaste trisslotten kostar 25 kronor samt på en sådan kan man vinna max 2, 5 miljoner kronor. Det finns dock en mer ruta på samtliga trisslotter vari man har chans att multiplicera sin avans med en, två alternativt tio gånger. Det finns många spännande vinstvariationer på Triss skrap, en är att man får komma till TV4: s Nyhetsmorgon och skrapa en jättebricka där man som åtminstone vinner 50 000 kronor och som mest 5 miljoner kronor år. Sedan man började med TV-Triss så har över 200 individer blivit miljonärer i direktsändning.

Om man skrapar fram tre rutor med klöversymboler så är det oxå tv-dragning som gäller. Som minst vinner man då 10 000 kronor i månaden i tio år samt som mest 25 000 kronor i månaden i 25 år. Man kan välja att få vinsten som en engångssumma istället, men då får man «bara» en halv miljon. Triss finns både i pappersvariant att inhandla hos spelombudet, men också online att raspa virtuellt.

Andra populära skraplotter på webben är Tia Stjärnvinst, SkrapBingo, SkrapKryss samt SkrapPyramid. Bland Triss lotter finns det fyra typer – Tretal 1986 som är originallotten, Triss 25, Triss 30 samt Triss Dubbel. Alla dessa finns att raspa på svenskaspel. se, men det finns nu massor utav fristående spelsajter som offererar mängder utav roliga skraplotter på internet.

Att på internet spela blir allt vanligare, inte endast rörande svenska skraplotter, utan alla varianter utav spel. Det är både lätt samt bekvämt att sköta sitt spelande hemifrån datorn vari man i lugn och ro kan välja akt, beteckning samt lotter som känns rätt. Man slipper stressen som kan uppstå inne i en spelombudsbutik samt risken att man begår blunder är mindre. Genom att onlinespela s får man därjämte kunna direkt om man innehar vunnit alternativt ej.

Att handla en skraplott på internet är ej dyrare än att köpa den i butik. Man får inte riktigt samma känsla av att låta den automatiska skraparen skrapa lotten åt en, men man slipper en massa annat bekymmer och snart innehar man vant sej vid automatiken. Flera tycker till och med att det är skönt att undfly skrapa själva.

Man kan upprätta ett spelkonto på valfri spelsajt som man själv laddar med så mycket pengar som man känner att man önskar spela för per vecka eller månad också väljer man alltemellanåt någon skraplott på webben att spela på.

Det är ja angeläget att man ej låter sej slukas utav speldjävulen, allt för flera trillar dit när de antagligen sätter verksam samt börjar spela – även om vilken spelsort det innefattar. Därför är det ett bäst tips att ladda sitt «spelkonto» med en speciell belopp per månad samt efter att göra färdigt för sig själv att det är denna belopp man har samt inte ett öre mer.

Plötsligt kanske det händer, att man sitter där med sina skraplotter online samt drar hem skraplott storvinsten, tänk vilken känsla!