Raspa lotten – bli burgen

I några tidigare kommentar innehar jag lagt tyngden på några punkter som är viktiga om man vill skrapa lotten samt bliva rik.


Klicka på bilden för att skrapa lotten

OBS! Detta innefattar spel på nätet, inte att raspa papperslotter, där innehar monopolet lyckats stänga ute all konkurrens.

Den första punkten kan verka en del besynnerlig, men är dessvärre sann.

Spela aldrig på monopolets Svenska Spels lotter.

Chansen att man kommer att bli rik minskar för varje krona man förlorar.

Svenska Spel innehar omkring 47% återbetalning av satsade pengar, medan de större övriga har 95%. Mer än dubbelt så stor chans om man inte lirar på Svenska Spel alltså.

Den andra punkten är egentligen så angelägen den oxå.

Raspa lotten online på spelportaler som finns eller deras bakomliggande bolag, eller i varje fall delar ut sina vinster i Europa.

I EU innefattar alltså (till svenska skatteverkets förtret) ett avtal att en avans som en gång är beskattad i ett EU land inte kan beskattas igen.

Spelar man å andra sidan på till exempel Amerikansk sajt så kan man, absolut som pokerspelarna du absolut läst om, dubbelbeskattas och det blir bara en fjärt kvar utav din en gång så stora avans på din skrapade lott.
Visste du förresten, vad gäller pokerspelarna att de behöver taxera för sina vinster, men får ej dra utav något när de förlorar?

Mystiska äro skattekontorens vägar, på min ära

Den tredje punkten verkar kanske pessimistisk men ska man börja skrapa lotter kan det ändå vara en bäst förslag.

Sätt upp en budget för att skrapa lotten

Ska ej vara något invecklat, säg att du blott sätter en maxgräns på xxx kronor som du får placera in på ditt spelkonto var dag, vecka eller månad.

Som bestämmer man själv samt har efter stenhård självdisciplin samt överskrider den inte.
Det är ju dessvärre så när man skrapar lotter att man inte vinner ständigt.

Den fjärde punkten kanske avlägsnar en andel av spänningen (först), men är kanske ett utav de bästa tipsen när du ska starta spela en helt ny typ av raspa lott.

Använd möjligheten att gratis skrapa lotten

Samtliga spelportalerna erbjuder på (nästan) alla spel möjligheten att skrapa bit gratis.
Ett jättebra fason att bilda sej spelets samtliga möjligheter i behärskad samt ro utan att det kostar några slantar. Jag nyttjar det alltid själv för att placera upp min spelstrategi.

Vadå, vill man veta den?

O. K då. Som du känner till så vinner man ej alltid.
På grund av detta satsar jag mindre summa, som jag förlorar, sedan försöker jag lista ut hur många skrap jag behöver göra före jag vinner.
Där satsar jag ett betydligt högre summa än innan.
Hitintills innehar det fungerat och gett mig plus i kassan.

Den femte samt sista punkten, hurdan du får gratispengar att raspa för.

Håll ögonen starta efter att belöning.
Spelbolagen har börjat ge mer samt mer i frikostiga bonus när man öppnar ett spelkonto – alternativt sätter in mer på pengar på sitt konto.

Detta tack vare den ökande konkurrensen som är oss skrapare tillgodo.

Belöning på mer än 100% är ej ovanliga idag.

Till sist vill ha jag dej en God Lott och ett Gott Nytt Skrap alternativt i var fall att nästa gång du skrapar lotten vinner en miljon alternativt ett par.