Spela dramatisk 3wow skraplottskraplott på internet

3WoW skraplott spelet är ett skraplottspel som ingenting andra, och är en av de mest populära på internet spelen utav ett mycket bra anledning
– välj rätt kort samt du kan vinna den fantastiska summan utav 11 miljoner kronor, detta innefattar svenska sajter, på en del utländska kan du vinna mycket högre summa, så – kom ihåg namnet, 3WoW!


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Den ursprungliga skraplotten framställdes med hjälp utav manuella tekniker för slumpval.

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning utav utav forskaren John Koza samt Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (eller olikartad antal) av samma vinstsummor.
Om detta händer vinner spelaren detta belopp.
Mer komplicerade skraplotter har ett flertal olika sätt att vinna på ett kort.
Andra skraplotter blanda in matchande symboler, bilder eller glosa eller är anpassningar utav populära kortspel som Blackjack, Poker alternativt Monopol.

3WoW skraplotter är en av de mest populära kategorierna utav på webben skraplotter.

Om du inte vill spela 3WoW kan du hos de större spelbolag välja bland en antal övriga skrap- eller scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Idrott Scratch, Casino Scratch med många flera.

Till de “gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter alternativt trissen, stor tretal, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bäst sätt att experimentera spela på skraplotter eller i detta fall 3Wow är att samtliga på nätet sajter har chans att provspela totalt avgiftsfri.
Man ska inte vara nervös att spela, idag innehar samtliga spelbolag jättebra “hjälp – information” om varje spel på sina hemsidor och räcker inte det så kan brukar det också finnas en supportfunktion.

Före du börjar spela ditt 3Wow spel, läs detta som, bitvis, är hämtat från spelbolagets Betssons sajt.

Reglerna för att spela skraplotten 3 Wow är mycket enkla,

Om du känner dej osäker på hur spelet fungerar så kan du spela ett mängd omgångar helt gratis.
Då väljer man först att spela på skoj.

Då kan man skrapa hurdan mycket du vill så att du känner dig i hemmet med lotten innan du börjar spela för riktiga slantar.

Efter är det bara att alternera till situationen vari du spelar för riktiga pengar och välja hur mycket du vill investera med plus- och minus-knapparna.

Efter väljer man en skraplott utav de tio som finns att välja emellan och skrapar, antingen ett ruta i taget alternativt så kan man välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din vinst snabbare.

Om man vinner kan du efter skrapa vinstfördubblaren och innehar man då riktig tur kan du vinna riktigt stort.

Om man skrapar fram rutor med pengar så innehar man chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att satsa så en del som 5, 50 kronor och ända upp till så mycket som 225 kronor per bit, ju mer du satsar desto flesta slantar kan man vinna.

Dessutom finns det en jackpot på ej mindre än drygt 11 miljoner kronor för dig som är riktigt tursam!

Att samtliga spelbolag med på nätet spel, ej bara 3WoW, innehar jättesnygg grafik tillverkar inte spelen mindre dramatisk, vinner man desssutom 11 miljoner eller de 55 000 kronorna var månad så borde även din dag vara räddad.