Spela på dramatisk 3wow skraplott på nätet

3WoW skraplott spelet är en skraplott som ingenting övrigt, och är en av de mest populära online på webben spelen av ett mycket bra anledning – välj rätt kort och du kan ta hem den fantastiska summanav 11 miljoner kronor, detta innefattar svenska spelsajter, på en del utländska kan du vinna mycket högre belopp, så – kom ihåg namnet, 3WoW!


Klicka på bilden för att spela 3WoW med bonus med svenskt bolag

Den första skraplotten framställdes med hjälp av manuella metoder för slumpval. 1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under ledning av forskaren John Koza samt Daniel Bower producera den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren passar tre (alternativt varierande antal) av samma vinstsummor. Om detta sker vinner spelaren denna summa. Mer komplicerade skraplotter har ett flera olika sätt att vinna på ett kort. Andra skraplotter involverar matchande symboler, bilder alternativt ord alternativt är anpassningar av populära kortspel som Blackjack, Poker eller Monopol.

3WoW skraplotter är en av de mest populära kategorierna av på internet skraplotter. Om du inte vill agera 3WoW kan du hos de flesta spelbolag välja bland en mängd andra skrap- eller scratch som de heter på engelska, där de mest populära är; Fantasy Scratch, Sport Scratch, Casino Scratch med många fler.

Till de ”gamla vanliga bekanta” hittar du trisslotter eller trissen, stor triss, skraptriss med sina respektive trissvinster.

Ett bra sätt att experimentera satsa på skraplotter alternativt i detta fall 3Wow är att alla på internet sajter har chans att provspela totalt avgiftsfritt. Du behöver inte vara nervig att satsa, idag har alla spelbolag mycket bra ”hjälp – information” om respektive spel på sina spelportaler och räcker inte det så kan brukar det även finnas en supportfunktion.

Innan du börjar spela på ditt 3Wow spel, läs detta som bitvis är hämtat från spelbolagets Betssons sajt.

Reglerna för att satsa på skraplotten 3 Wow är mycket enkla

Om du känner dej osäker på hur spelet fungerar så kan du agera ett antal omgångar totalt gratis. Då väljer du först att spela på prov.

Då kan du skrapa hurdan mycket du vill så att du känner dig hemma med lotten innan du börjar agera med riktiga pengar.

Sedan är det bara att alternera till läget där du lirar för riktiga pengar och välja hurdan mycket du vill satsa med plus- och minus-knapparna.

Sedan väljer du en skraplott av de tio som finns att välja mellan samt skrapar, antingen ett fält i taget alternativt så kan du välja att klicka på ”Skrapa alla” för att se din avans snabbare.

Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren och har du då riktig tur kan du ta hem riktigt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att ta hem en fantastisk storvinst på hela femtiofem kronor i månaden i femton års tid.

Den allra största vinsten är på 10 miljoner kronor. När man satsar går det att satsa så lite som 5,50 kronor och ända opp till så mycket som 225 kronor per lott, ju mer du satsar desto större pengar kan du ta hem. Dessutom finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor för dig som är riktigt lyckosam!

Att alla spelsajter med online på webben spel, inte blott 3WoW, har jättesnygg grafik gör inte spelen mindre spännande,vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 tusen kronorna varje månad så borde också din dag vara räddad.