Spela på Prime Scratchcards

Att man skall agera på ett spelbolag online som är registrerat inom EU är ganska givet, mer om detta längre ner i blogginlägget.
Men om man sedan vill välja att spela skraplotter på exempelvis engelskt bolag så söker du inte efter skraplotter på Google när du letar efter ett lämpligt bolag.
Du söker efter scratchcards, scratchies, scratchlottery osv.

Ett företag som jag hittat som är registrerat på Malta absolut som ”våra svenska” spelbolag MrGreen, Betsson osv är Prime Scratchcards.
Och varför inte om man vill spendera lite tid online?

Klicka här för bonus hos PRIME SCRATCHCARDS

Du kommer garanterat att ha mycket roligt när du provar deras gigantiska selektion av scratchcards.
Och här är ett spelbolag till som till skillnad mot Svenska spel har insett att spelarna beredvilligt vill vinna alltemellanåt, inte bara bättra på statskassan. Prime Scratchcards har en Fair Play policy att de betalar tillbaka 95% av satsade pengar tillbaka till sina spelare och ett häftigt försäkran att hava vinst på minst var tredje scratch.(Svenska spel betalar ynkliga 47%, så dem låter vi dala ned i någon kvicksandsgrop I Tjottahejti).

Sajten erbjuder en massa godis, en del av dem hittar du redan på första sidan.
vad sägs om en £5 belöning blott för att du registrerar dej? Inga kredit- eller andra betalkort behövs, du får dessa pengar utan ett litet antal dolda krav.

Säg att du får din arvode på Fredag men redan på Onsdagen har du planerat för en sväng på sta’n.
Då kan det vara en bra idé att experimentera Prime Scratchcards samt du kan vinna en storvinst redan på den bonusen. I vilket fall får du prova på spänningen att agera med riktiga pengar istället för spelportaler som erbjuder spela på skoj med låtsaspengar. För där kan du inte vinna de riktiga som hos Prime Scratchcards.

3wow

Prime Scratchcards är välkända för sitt 3wow scratchcard lotteri som har en toppvinst på inte mindre än £1,000,000. Snacka om ”From a Jack to a King” Ett helt annat liv än det duär erfaren vid får man förmoda? Köp en större villa, en riktig båt, betala dina krediter och andra skulder samt ta familjen på en riktig jorden-runt tripp. Du kommer att ha pengar över när du kommer hem åter – om du gör det.
Spela på spelbolag som finns registrerade i EU.

Anledningen är enkel. Inom finns ett dubbelbeskattningsavtal som uttalar att en avans som uppkommit i ett EU- land inte kan beskattas igen när vinsten betalas ut i ett annat.

Spelar du på ett spelbolag i till exempel USA (som kan ha skyhöga bonusar och vinster) så drar spelbolaget skatten åt de amerikanska skattemyndigheten, medans den svenska skattmasen sitter och gnuggar händerna i väntan på att få lägga rabarber på de resterande pengarna.

Valet är ditt, men i vilket fall ”Good Luck”