Spela skraplotter och vinn jackpotten imorgon!

Att spela skraplotter är ett enkelt, men effektivast, fason att skapa en del mer spänning i sin vardag. Känslan när man sitter med en oskrapad skraplott framför sej kan många gånger vara riktigt kittlande. Blott det är värt en hel del.


Klicka på bilden för att spala skraplotter

Flera utav oss fantiserar om att inbringa största vinsten, miljontals kronor och en ekonomiskt problemfri vardag. Det är emellertid förhållandevis få som minsann vinner högsta vinsten på en skraplott – en av två miljoner trisslotter ger den högsta vinsten på 2, 5 miljoner kronor. De flesta av oss blir förstås även glada för ett litet antal extra slantar i plånboken, man kan vinna allt från ett litet antal tior till flera hundra tusen på att spela skraplotter samt även om oddsen ser svåra ut vinner folk var dag en massa pengar på att spela skraplotter i Sverige. Var dag!

Att spela skraplotter är att helt förlita sej på turen. Man innehar inga akt att välja, noll strategi alternativt strategi för att få de bästa oddsen att vinna på sin skraplott – det är ett lätt sätt att skapa spänning i vardagen och att, om man har lycka, utöka sin kassa.

Är man inte en individ som litar till turen så är skraplotter antagligen ej det bästa spelet för en. Man kan istället spela på hästar alternativt vadslå på fotboll och då läsa upp sig redigt på de annorlunda hästarna alternativt lagen och komma oddstabellerna noga. Visst är turen alltid en faktor som man behöver räkna med, men betting ger mer kvalificerad tur än att spela skraplotter skulle man kunna säga.

Det är flera spelbolag i Sverige som distribuerar skraplotter. TRISS är den största skraplotten vi innehar, den kostar 25 kronor för en simpel samt 50 för en dubbel. Tialotten är en annan populär skraplott på den svenska markanden, den kostar mindre men ger oxå lägre vinster.

Man köper skraplotter hos sitt spelombud. Spelombud finns lite varstans, mestadels i ett mesta varuhus eller i en affär. Man kan välja att betala sin skraplott och raspa den direkt, eller suga på karamellan och spela skraplotten hemma istället. Det är hos spelombuden man oxå löser in sin skraplott när man får avans. Spelombuden kan givetvis inte fixa in de högsta vinsterna, men de kan alltid hjälpa en med var man skall vända sej för att lösa in sin storvinst.

Något som blir allt mer populärt är oxå att spela skraplotter på internet. Det är många spelsajter som erbjuder skraplotter och utbudet blir större och större för var år. Svenska Spel innehar egna onlinespel, bland annat kan man spela skraplotter. övriga omtyckta hemsidor där man kan spela skraplotter är Unibet, Betsson, samt Vera & John. Varje spelsajt brukar inneha både kända skraplotter, men också sina egna varianter. Man får testa sig fram till vilka skraplotter man tycker bäst om att spela.

Annorlunda personer spelar skraplotter av lite olika orsaker. Somliga för det bara för spänningens skull, när övriga intensivt vill ha att kamma hem storvinsten. Ett litet antal blir glada för de mindre vinsterna samt förväntar sej ej att vinna jackpot. Oavsett vilken motiv man har till att spela skraplotter så är det en ganska så billig spänningshöjare i vardagen, som – om man innehar riktig lycka – kan göra en burgen.