Spela skraplotter on-line

Du sitter I lugn samt ro och tittar på TV när du hör din nabo skrika Wooooow Wooooow Wooooow tre gånger på raken.

I och för sig låter det inte som skrik på assistans, men du blir likväl lite bekymmersam så du gårt samt ringer på.


Klicka på bilden för Betssons Erbjudande

Men ingen fara, han har börjar spela skraplotter online samt vann alldeles just 55000 kronor per månad i 15 år på sitt senaste skrap.

Innan har han bara spelat på Triss samt ibland Stortriss men insåg till slut att chanserna alternativt oddsen att vinna på något av dessa spel var minimala. Som du vet drivs dessa bägge skrapspel av Svenska Spel som är ägt av staten samt har monopol på spel i Sverige.

Deras vinståterbetalning ligger under 50% medan konkurrerande online spelsajter kan hava upp till 95% – nästan fördubblade vinstchanser.

Reglerna för att agera skraplotter online på 3 Wow är mycket enkla. Men om du känner dig osäker alternativt vill lära dej alla förslag samt trix innan du börjar satsa av dina surt förvärvade slantar så är det en utmärkt idé att –

Spela gratis

Även om 3wow har väldigt enkla bestämmelser så kan möjligheten att spela skraplotten online gratis ett mängd omgångar för att lära dej spelets alla trix. Kanske komma på en bra strategi hurdan du skall satsa dina pengar. Det är egentligen inte så många som tänker på detta utan tror att det är ett rent lotteri, det är bara turen som bestämmer om man ska fördel, minus eller bli mångmiljonär på sitt skrap. Om du går till ett av Svenska Spels agent samt handlar Trisslotter alternativt Stortriss, ja då är det blott turen som spelar in, men icke så när du lirar på skraplotter online.
När du spelar skraplotter online är det du som bestämmer hurdan mycket varje skraplott får kosta, du kan oftast välja från den billigaste cirka 5 kronor ända opp till ett maxbelopp på över 200 kronor. Givetvis är det så att ju högre belopp du satsar desto större chans har du att vinna de riktigt stora pengarna.

Men hur vänder man otur till tur när man spelar skraplotter?

Jag är absolut ingen storspelare utan tar det väldigt soft, lirar lite när ”andan faller på”, men med min egen upparbetade strategi så har det hitintills gått med fördel totalt.

När jag hittar ett nytt spel jag vill prova på så spelar jag alltid gratis först.

Satsar litet av mina virtuella pengar och försöker lista ut hurdan många gånger i snitt jag får nitlotter och sedan när magen skriker ”NU”, så höjer jag insatsen ganska duktigt.

Om jag då vinner så vinner jag betydligt över det jag småsatsat innan, om jag inte vinner är det blott att spela vidare.

Enkla bestämmelser när man spelar skraplotter online

Du väljer en skraplott av de tio som finns att välja emellan och skrapar, antingen ett fält i taget eller så kan du välja att klicka på “Skrapa alla” för att se din vinst snabbare.

Om du vinner kan du sedan skrapa vinstfördubblaren samt har du riktig tur kan du vinna riktigt stort.

Om du skrapar fram rutor med klöver så har du chansen att vinna en fantastisk storvinst på hela 55 000 kronor i månaden i 15 års tid.

När du spelar skraplotter online på 3wow så är den allra största vinsten på 10 miljoner kronor. Dessutom finns det en jackpot på inte mindre än drygt 11 miljoner kronor som bara ligger och väntar på att du ska noppa hem den.