Spela skraplotter online om du vill vinna pengar

Yepp, det är blott när du spelar skraplotter online på Internet som du kan vinna ordentligt med pengar. Lirar du på Svenska spels Triss(-ta) Trisslotter så göder du bara statskassan, inte dig själv.

Skraplotter online vinner ständigt i popularitet på marknaden för lotterier. Allaredan från begynnelsen när spelen introducerades online har de haft stor succe bland alla de spel som finns att tillgå.
Det finns flertal orsaker till den detta.


Klicka på bilden för Betssons Skraplotter online bonus

De är perfekta att raspa scraplotter inline är i hemmet

De skänker en mycket bra underhållning till en låg kostnad.
Men den största lockelelsen är antagligen de mycket stora vinsterna som delas ut.
Det finns ett oerhört stort utbud av olika typer av skraplotter att välja mellan som idrott, casino och fantasy bland många andra.

Alla spelbolagen ger nya- och frekventa besökare olika varianter av bonusar, engångsbonus på ett visst summa och enormt vanligt numera att man får en procentuell bonus på det belopp man sätter in på sitt konto.

Nuförtiden har de sprängt 100% gränsen, du får dubbla pengar att agera för.

Gratisspel finns för de allra flesta spelen så att man i lugn och ro kan lära sig alla nya spel hur de funkar och man vet absolut hur man skall spela för att få ut det mesta av dem.

Bestäm själv insatsens storlek

Det är inte totalt fel att det finns en möjlighet att spela mjukt, från 5.50 kronor per lott ända upp till storsatsning på 225 kronor per lott. Du bestämmer alltså ditt risktagande totalt själv.

Jackpots på olika skraplotter online

Jackpottar på över 10 miljoner kronor lockar till spel är helt säkert.
Tänk dej att få några gratis skraplotter i något kampanjerbjudande samt sedan raspa en aning och få en avans på 100 miljoner – utan att du satsat ett endaste öre!

Grafik, animeringar samt ljud.

Alla skraplotter sm du hittar online är rena mästerverk (anser jag), otroligt mycket arbete har lagts ner av spelbolagen för att få en attraherande grafik, läckra animeringar samt ljudeffekter som är anpassade till respektive spel.

Prova en ny variant av skraplotter online?

Du behöver inte vara orolig om det är första gången du vill experimentera på ett nytt spel, börja agera totalt avgiftsfritt.

Om du stöter på bekymmer hurdan det hela fungerar så har du en uppsjö av olika hjälpmöjligeheter.

Instruktioner på skärmen som är gjorda för exakt det spel du vill experimentera, det finns live chat som är öppen 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan. Skicka ett mail eller om du har jättebråttom ring direkt till spelbolaget. Givetvis är alla denna assistans helt gratis.

Var annars kan du finna spel eller lotterier med sådana möjligheter, stöd samt odds att vinna riktigt mycket pengar?

Om du inte allaredan satt in pengar på ditt konto gör detta, bestäm hur mycket du vill satsa per lott (börja litet är mitt tips) det gör du lättas med + samt – symbolerna och börja raspa.

Som du känner till så har du vunnit om tre identiska symboler dykt upp på en samt samma rad.

När du spelat ett mängd lotter är det dags att bilda dig överkursen som finns för nästan alla skraplotter online; Totala satsningar, Totala vinster, Agera max samt specialfunktionen för de slöa eller de som har bråttom att vinna; Auto Spel. Med Auto Spel kan du agera 5 tilll 99 gånger totalt automatiskt.

Jag önskar dej lycka till och glöm inte att leta fram din gamla hartass innan du börjar agera.