Spela trisslottersamt håll drömmen om storvinsten vid liv

Att spela trisslotter är ett mycket stort nöje för flera människor. Det som förenar samtliga som tycker om att spela trisslotter behöver vara drömmen att en dag skrapa fram en miljonvinst, men det är mer med att spela trisslotter som drar än bara drömmen om högsta vinsten.

Att spela trisslotter är dramatisk, allaredan när man har bestämt sig för att handla en lott sätter processen i kroppsfunktionerna igång. Man frågar sig om det bir vinst alternativt icke samt många innehar ritualer angående allt från själva valet utav lott till skrapandet av den. Somliga önskar snabbt skrapa igenom hela lotten medan andra försiktig skrapar ruta för fyrkant. Ett litet antal skrapar bara absolut så att summorna syns i var ruta, medans ytterligare ett litet antal skrapar varenda kvadratmillimeter av lotten – för att vara på den säkra sidan.

När man skrapar en trisslott så är det angeläget att kunna att det är en skrapbar kontrollruta som EJ får skrapas. Om man skrapar kontrollrutan så blir ens bit ogiltig och även om vilken avans man lirar fram så traskar man likväl lottlös. Vad man emellertid FÅR skrapa är den ruta som avgör hur flera gånger man får sin avans – x1, x2 alternativt x10?


Klicka på bilden för att spela trisslotter

Om man skrapar fram tre TV-rutor på sin trisslott så har man vunnit en plats i TV4: s Nyhetsmorgon. Vari ska man sedan skrapa fram sin riktiga avans som är på åtminstone 50 000 kronor. Om man skrapar fram tre pengar så har man vunnit summan som visas per månad i upp till 25 år. Det är nämligen flera annorlunda typer av vinster att önskar på när man spela trisslotter.

Att spela trisslotter kan man idag göra på två annorlunda sätt – antingen på nätet via någon spelsajt, till exempel svenskaspel. se, eller på det en del mer traditionella sättet igenom att gå till ett spelombud och inhandla fysiska trisslotter. De olika metoderna lockar annorlunda varianter av människor.

Att spela trisslotter lockar också fram ritualmänniskorna i oss, vi tänker helst att om vi blott väljer och skrapar vår trisslott på korrekt fason så kommer pengarna att anlända.

Trisslotter är också en perfekt gåva att skänka. Man ska inte placera särskilt mycket slantar på den, men möjligheterna man ger dän är enorma. Man ska dock vara på det klara med att en trisslott som ges dän i bidrag tillhör mottagaren och skulle det vara en storvinst så kan det antagligen kännas en del surt.

Att spela trisslotter kan både vara socialt och något man njuter av för sej själv. Många par finner stort nöje i att under veckoslutet spela trisslotter ihop. Antagligen lägger man en hundralapp i veckan på trisslotter samt skrapar vars två för att fira arbetsveckans final på fredagskvällen. Det är mysigt, hoppfullt och spännande och om man ej vinner så inneha man i alla fall haft en förväntansfull tag förbund med den man älskar.

övriga väljer att spela trisslotter i ensamhet. De önskar inte att spänningen och glädjen ska förtas av sociala beståndsdel. Oavsett hur man väljer att spela trisslotter så är elementet av spänning det som lockar oss att prova igen och åter.