Testköra Anden i flaskan, bli välställd med Genie Skraplott

Tävlingar heter bland annat Scratch cards på engelska samt har ni drömt på att när det kliar någonstans på kroppen, så “scratchar” ni där automatiskt? Frågan finns om det inte kliar i fingrarna att provspela Genie lotterier. – Arma Alladin hade endast en själ, närvarande finnas det ej en endaste väsen utan tre stycken som beredvilligt vill langa dej lite över en miljon kronor ifall ni innehåller röta i ditt skrap.


Klicka på bilden för Betssons Erbjudande

Ifall ni har tröttnat på de vanliga trisslotterna, enarmade banditer alternativt de vanliga tävlingar som spelbolagen erbjuder kan Genie skraplott absolut finnas någonting för dig. Andarna väntar i grottan på dej tjugofyra timmar om dygnet sju dagar inom veckan för att åtnjuta möjligheten att göra dej riktigt sant burgen.

Med Genie skraplotteri förflyttas ni till en förtäkt håla med guldskatter och vackra accessoarer. Men det är anden i flaskan som skänker dej tre önskningar samt i detta dramatisk onlinespel är det 3 lampor. Så, det är enkom att starta gnugga lampor samt se om din önskning att åtnjuta drygt en miljon att “gömma inom madrassen hemmavid” kommer att slå in!

Med underbar grafik samt ljud finns det jämbördig lockande varje gång dom sex- armade andarna poppar upp ur flaskorna åt separata ljud.
Den grönfärgade kroppen har animerade armar med en ädelsten i varje samt en utav dom sex händerna samt du vinner medan det är tre matchande stenar. Enär kommer det opp rökringar och ett ruskigt flabb hörs i bakgrunden. Den mystiska musiken såsom också kommer från någonstans inom bakgrunden förhöjer den mystiska känslan.

Detta kan inte ett en frank trisslott eller ens en dubbeltriss på pergament tävla med!
Såsom evigt så ska ni satsa mjukt, ni kan satsa skilda mycket på var skraplotteri – givetvis är det så att ju mer du spelar desto högre kan vinsterna bliva.

Har ni flegmatisk dag ({lätt|enkelt| hänt när man befinner sig på en ö i Söderhavet) kan ni låta systemet raspa dina lotter helt automatiskt. Din kontoställning med samtliga jättevinster visas kontinuerligt så ni har full tillsyn på dina insatser. Vinner du så slussas de direkt in på ditt konto.
Såsom med alla spel på webben hos de separerade spelportalerna kan ni dels lira fritt för att lära dej samtliga finesser i Genie skarplotteriet och hos de flesta spelportalerna tillåts ni inte blott en gratispengar på samma belopp som ni sätter in på konto, du tillåts oftast en extra gratispengar på några hundra för att börja utan att tarva investera dina egna insatser.

Behöver du erhålla assistans inne i grottan så finns det instruktioner ifall spelet såsom du kan erhålla fram bums på skärmen, men det finns också sätt att chatta omedelbar med stöd hos spelbolaget, ringa alternativt maila går oxå bra. Så det finns jätte- väl förspänt med hjälp och du behöver ej vara skakis inför ditt stundande träffar med andarna.

Nog försåvitt detta, ge dej nu in inom grottan för en spännnande genie skraplott upplevelse.