Varför skall jag spela lotter på nätet?

Jaa, hurså spela lotter på nätet när du lika beredvilligt kan passa på att anskaffa några Triss- alternativt Stortrisslotter när du likväl är på storköpet och handlar?


Klicka på bilden för Betssons lotter på nätet Erbjudande

Kasta pengar i sjön

Finns det ett uttryck som heter samt det är absolut det du gör när du köper dina pappersskrap på storköpet.

Svenska spels skraplotter Triss samt Stortriss ger usla vinstchanser

Jag går då och då ”runt” bland en aning olika spelbolag för att se vilka odds / chanser det är att vinna pengar hos de där. Inte alltid så enkelt när de alla anser sig vara ”Vi är vackrast vi är bäst…”, men det har visat sig vara en bra förslag kolla oddsen eller hur stor procentandel av spelade pengar som återbetalas till spelarna hos olika spelbolag

Spela Triss hos Svenska Spel eller Trio online hos Betsson?
Här gäller inga odds, det finns bara en säker besegrare om man ser till dig som lirare – det är Betsson.

Vill du ännu dumpa pengar i sjön är det Svenska Spel som är vinnaren för de behåller merparten av pengarna själva.

Betssons skraplotter som bara finns online på nätet innehåller 74% fler vinstlotter än Svenska Spels klassiska Triss skrap.

I en serie på 2 000 000 Triss-lotter finns blott 418 252 vinstlotter, medans Betssons Trio har hela 729 744 vinstlotter.

Detta innebär att drygt 36% av Trio- skraplotterna ger vinst – mer än en tredjedel!

Skillnaden i vinståterbetalning är enorm

När man gräver en aning till så upptäcker man att skillnaden diger i hurdan mycket de olika spelbolagen behåller av insatserna.
I en följd på 2 000 000 Triss-lotter från Svenska spel finns vinster på 24 500 000 kr sammanlagt, medans Betssons Trio delar ut nära nog det dubbla på 43 750 000 kr.

Det verkar vara mer fängslande att prova på att spela lotter på internet nu väl? För Svenska Spel vill behålla merparten av spelade pengar själva inte betala ut dem till spelarna.

Spela gratis

Spelbolagen erbjuder chansen att agera gratis på nästan alla sina typer av tävlingar samt lotterier. Inte bara på skraplotter utan även casino med rouletter, Black Jack, enarmade banditer med mera. Det finns över 100 varianter av skraplotter på internet, så när du hittar en ny variant du vill försöka, skrapa gratis först så att du kan lära dig alla trix i lugn samt ro.

Du bestämmer själv insatsen på vissa lotter på nätet

Till skillnad mot vanliga skraplotter på papper som Triss, Stortriss, Lotto så bestämmer du själv insatsen på lotter på nätet du lirar på. Detta innebära givetvis att ju högre insats – skänker större chans att vinna de stora pengarna.

Strategi – lotter på nätet

Som du känner till så vinner man inte pengar vid var ny skraplott, så ett sista förslag. Spela med en mindre prestation ett antal gånger (du bestämmer själv hurdan mycket is i magen du ska hava) för att sedan höja insatsen när din intuition säger att “Nu är det dags!”

Det var lite fakta om skillnaden emellan att kasta pengar i sjön alternativt att spela på nätet där de riktiga pengarna finns. Nu är det opp till dej, i vilket fall Lycka till.