Vinn på gratis skraplotter utan att satsa en krona

Men först en del om skraplottens historia innan gratis skraplotter

1974 började det amerikanska företaget Scientific Games Corporation under direktion utav utav forskaren John Koza samt Daniel Bower alstra den första datorgenererade skraplotten.

Enkla skraplotter kräver att spelaren matchar tre (eller varierande antal) av samma vinstsummor.

Om detta händer vinner spelaren detta summa.
Mer komplicerade skraplotter innehar ett flertal annorlunda sätt att vinna på ett kort.

Det är först efter att pappers- skraplotter introducerats på webben som spelbolag som Betsson samt andra ger spelsugna chans att prova gratis skraplotter.

Skraplotter är i en antal olika utföranden samt typer.

Alla lotteriföretag som är verksamma i Sverige har tagit fram minst en skraplott var som de marknadsför på olika fason.
Det gemensamma för alla skraplotter är att de har ett icke genomskinligt ytskikt av plast.

Det är detta plastskikt som lottköparen skall raspa med hjälp av sin nagel, ett verktyg alternativt som fallet är när man spelar på nätet med så kallade digitala skraplotter, låta datorn göra det.

När plastskiktet har skrapats dän från lotten visar det sig om det är en vinstlott eller inte.

Om man jämför med de vanligaste pappers- skraplotterna som Tretal, Tia samt Sverigelotten, Skrap-Bingo, Skrap-Labyrint och Skrap-Pyramid så innehar ett litet antal av de populäraste på nätet spelportalerna som MrGreen, NordicBet, Betsafe,Betsson, Cherry, CasinoEuro, samt även det idag totalt omkörda Svenska Spel innehar antagligen hundratalet olika varianter av skraplotter.

Samtliga portaler erbjuder på en del olika sätt helt gratis skraplotter.

Du surfar in på någon av ovanstående sajter (med fördel nyttjar man Google för att få hela adressen).
Så väljer man någon utav alla de avgiftsfri skraplotter man tycker verkar vara intressant.
Börjar skrapa fyrkant för ruta för maximalt gastkramning alternativt om du har bråttom att vinna så väljer du alternativet “Skrapa alla” vari samtliga rutor skrapas direkt utav “datorn”.

Några av fördelarna med att inhandla skraplotter online är att det går snabbt samt att det är lätt.
Samt – inte att förgäta -, den eventuella vinsten sätts in direkt på spelarens konto.

Den spelande kunder som innehar en del “gamblerblod” i sig kan sedan välja ett val “Vinstfördubblaren” spom kan ge mycket bra klirr i kassakistan.
Riktigt spännade blir det när alla skrapade rutor har fyrklöver för detta kan ge vinster upp till 11 miljoner alternativt 55 ooo kronor om året!

När man satsar går det att investera så lite som 5, 50 kronor och avsluta upp till så mycket som 225 kronor per lott, samt ju högre belopp du satsar desto mesta pengar kan du vinna.

Om du är nervig eller orolig att börja spela online så bör man kunna att de flesta spelbolagen (kanske med Betsson i spetsen) har mycket bra hjälpfunktioner på sina spelportaler samt som om det inte räcker så kan du eposta eller ringa till deras stöd, somliga av dem har till samt med så kallad “live chat” som är öppen dygnet runt.

Samtliga hemsidor på internet innehar jättehäftig samt attraherande grafik samt det gör ju ej spelen mindre attraktiva eller spännande, vinner du desssutom 11 miljoner alternativt de 55 000 kronorna varje månad på en avgiftsfri skraplott så borde din dag vara räddad.


Klicka på bilden för gratis skraplott

Är du så lyckosam med krastis skraplotter?

Kanske måste du som en viss anka bona upp en turkrona samt låta den deltaga!